3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobil térelválasztó falak, mobilfalak, elhúzható falak kiváló minőségben

SIMO

Mobil térelválasztó fal: fedezd fel a változatos teremelosztás előnyeit a Komandor Walls mobilfalaival!

Mobil térelválasztó fal: fedezd fel a változatos teremelosztás előnyeit a Komandor Walls mobilfalaival!

Amikor egy új helyiség leválasztása a cél, előfordul, hogy a készülő fal mobilitása, elhúzhatósága is elsődleges szemponttá válik. De mi a megoldás, ha a fix fal nem jöhet szóba? Ismerd meg a mobil térelválasztó falrendszerek előnyeit, és az általunk kínált Komandor Walls gyártó termékeit! 

Mobil térelválasztó fal: fedezd fel a változatos teremelosztás előnyeit a Komandor Walls mobilfalaival!

Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött a térelválasztó falrendszerek fejlesztésében, gyártásában és beszerelésében, karbantartásában elmondhatjuk, hogy számtalan különböző igénnyel találkoztunk már megrendelőinknek köszönhetően. Termékpalettánk kialakítása során arra törekedtünk – és törekszünk folyamatosan – hogy minden igényt kielégítő választékot biztosítsunk ügyfeleink számára a mobilfalak, fix falak és egyéb térelválasztási megoldások között – így biztosítva, hogy ajánlatkérőink kiemelkedően magas számban váljanak tényleges ügyfelekké. 


Ilyen termékfejlesztés során döntöttünk úgy, hogy saját fejlesztésű fix üvegfalaink, a SIMO üvegfalak mellett a mobil térelválasztó falak igényére is megoldást kell kínálnunk! Ennek köszönhetően ma már több éve, hogy sikeres partnerséget ápolunk a Komandor Walls gyártóval, aki kiváló minőségű mobil térelválasztó falakat, mobilfalakat gyárt. És hogy mit tudnak ezek a termékek? Az alábbiakban röviden összefoglaljuk milyen előnyökre tehetsz szert, ha a Komandor Walls termékeit választod. 

 

Mobil térelválasztó fal, amely illeszkedik a környezetbe

A belsőépítészet és az interior design szoros kapcsolatban áll egymással, és ez nem is véletlen. Egy-egy helyiség, épület megtervezésekor nem csak a funkcionalitás, de az esztétikum is magas prioritást élvez, amelyet a későbbiek során egy beépített mobil térelválasztó fallal sem szükséges megbontanunk.


Az általunk forgalmazott Komandor Walls mobil térelválasztó falak több száz színben és felülettel érhetőek el, így akár egy egészen egyedi stílussal rendelkező helyiségbe is tökéletesen passzolnak – a klasszikustól a modernig. 

 

Mobil térelválasztó fal, akár üvegezett megoldással is

Nem csak a tömör (teli) falfelületek színének és anyagának megválasztására van lehetőségünk a mobil térelválasztó falak esetében, de akár ablakos, üvegezett megoldást is választhatunk, amennyiben ez a megrendelő igénye. 


Ez nem csak esztétikai funkcióiban előnyös a mobilfalak esetében, de sok esetben szükséges is – például ha a leválasztandó helyiség vagy szoba egyébként nem rendelkezne elegendő fényforrással.

 

Mobil térelválasztó fal, amely eltűnik, mint a kámfor

Szinte minden ügyfelünk elsődleges célként tűzi ki a mobil térelválasztó fal tervezése során, hogy az illeszkedjen a környezetbe. De mi van akkor, mikor a falat elhúzzuk? A Komandor Walls termékcsoportjai nem csak akkor kínálnak esztétikus megoldást, ha a teret elválasztjuk, de akkor is, ha összenyitjuk. 


Köszönhetően a praktikus és sokszínű parkolómegoldásoknak az elhúzott állapotban lévő mobil térelválasztó fal szinte észrevétlen marad. A helyiség adottságainak megfelelően elhelyezhetjük a falpaneleket akár egy zárt szekrényben, de akár a terem egy sarkában, észrevétlenül is elbújtathatjuk!

 

Mobil térelválasztó fal, akár félautomata rendszerrel

Az esztétikum egy dolog, de az sem árt, ha a mobil térelválasztó falrendszer elhúzása nem tart egy örökkévalóságig, és akármelyik kolléga játszva el tudja végezni. A Komandor Walls falpaneljei alapvetően is könnyen mozgathatóak, de ha a megrendelői igény erre is kitér, akár félautomata rendszerrel is elérhetőek!

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00