3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobil elválasztó falak: térelválasztó mobilfalak, melyek praktikus megoldást nyújtanak irodáknak

SIMO

Mobil elválasztó fal megoldások, hogy a legtöbbet hozhasd ki a térből!

Mobil elválasztó fal megoldások, hogy a legtöbbet hozhasd ki a térből!

Mobil elválasztó fal telepítésére a legtöbb esetben akkor jelentkezik igény, ha a kollégák már „kinőtték” az irodát és multifunkcionális tereket kívánunk létrehozni. Persze sűrűn találkozunk olyan igényekkel is, ahol a tér ugyan elég nagy, de elválasztó falra – vagy éppen annak elhúzására esetenként azért szükség volna, ezért a fix fal nem jelent hatékony megoldást. 

Mobil elválasztó fal megoldások, hogy a legtöbbet hozhasd ki a térből!

Mutatunk néhány praktikus megoldást, ahol a mobil elválasztó fal segítségével új dimenziókat nyithatsz irodádban! 

 

„Eltüntethető” tárgyaló mobil elválasztó fallal

Sok cég érdekében nehéz kérdés a tárgyalószoba kialakításának módja. A legtöbb iroda, irodaház mérete alig teszi lehetővé, hogy egy olyan vállalat is fenntartson fixen egy szobát a tárgyalásokra, akiknek erre nem sűrűn van lehetőségük. 


Annak érdekében, hogy ne „pazaroljuk” a teret a hétköznapokban mikor a tárgyaló kihasználatlan volna, ilyen esetekben érdemes mobilfalban gondolkodni! Az irodában így néhány falpanel elhúzásának segítségével bármikor egy perc alatt kialakítható a tárgyalóhelyiség igény szerint, ám a falak elhúzott állapotban csak kis helyet foglalnak – így több tér marad a munkatársaknak a produktív munkavégzésre, amikor éppen senki nem használná a tárgyalóhelyiséget. 

 

Leválasztható iroda mobil elválasztó fallal

A fentihez hasonló megoldást nyújt – csak éppen fordítva – ha a cégnek a hétköznapokban jól jönne ha külön irodahelyiségekben dolgozhatnának a kollégák, ám esetenként előfordul hogy a helyiségek összevonásával nagyobb térre van szükség.


A mobil elválasztó falak többféle formációban is felállíthatóak, így akár komplex rendszert is kialakíthatunk segítségükkel: egy vagy akár több kisebb irodát is elválaszthatunk, amelyek igény szerint „összevonhatóak” a falak elhúzásával. 

 

Szeparálható közösségi terek, bemutatótermek mobil elválasztó fallal

Gyakori megoldás akár irodákban, akár közösségi terekben, hogy a nagy tereket mobil elválasztó fallal szeparálják. Erre akkor van szükség, ha időnként egy nagy teremre van igény, időnként pedig praktikusabb volna két kisebb helyiség. Akár bemutatótermeket, akár konferenciatermeket is készíthetünk ilyen megoldással! 

 

A mobil elválasztó falak előnyei

A fentiekből is láthatod, hogy a mobil elválasztó falak szinte végtelen lehetőséggel kecsegtetnek, ha új helyiségeket szeretnél kialakítani – de a fix falak nem nyújtanak megfelelő megoldást. 


Ráadásul az általunk kínált KOMANDOR Walls mobil elválasztó falak számos előnyét ismerjük. Ezek a panelekből álló falrendszerek költséghatékonyabban, gyorsabban és főként kisebb felújítási munkálatok keretén belül telepíthetőek mint egy-egy fal építése. A kiváló minőségű termékcsaládnak köszönhetően a végeredmény nem csak praktikus, de esztétikus is lesz: megrendelőink akár több száz színből választhatnak a térelválasztó falrendszerek esetében, így a készülő tömörfal biztosan teljes mértékben illeszkedni fog a tulajdonos elképzeléseihez, és a már rendelkezésre álló belső tér design-jához. 


A KOMANDOR Walls mobilfalainak további előnye, hogy kizárólag felső sínes megoldással kerülnek telepítésre – így nincs szükség a padlóburkolat megszakítására vagy zavaró küszöbmegoldás kialakítására. A falak könnyedén, akár félautomata rendszerrel is elhúzhatóak, melynek köszönhetően a terek összenyitása valóban gyerekjáték – a falpaneleket pedig akár egy erre a célra kialakított szekrényben is tárolhatjuk, így észrevétlenül bújnak majd meg a térben! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00