3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mire jó a mobilfal? Mobilfal rendszerek irodákba, hoteleknek, iskoláknak

SIMO

Mire jó a mobilfal? Rugalmas megoldások, innovatív szemlélettel!

Mire jó a mobilfal? Rugalmas megoldások, innovatív szemlélettel!

A tolófal rendszerek, mobilfalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is. De miért szeretik úgy alkalmazni a belsőépítészek? Mutatjuk, mire jó egy mobilfal! 

Mire jó a mobilfal? Rugalmas megoldások, innovatív szemlélettel!

A mobilfalakat évről évre egyre több építész és tervező használja munkája során, nem is véletlen. Ezek a falrendszerek esztétikus és rugalmas megoldást biztosítanak a térelválasztás területén, alkalmazkodnak a rendelkezésre álló térhez, és többfunkciós helyiségeket hozhatunk létre segítségükkel. De mégis, mikor van szükség ilyen mobilfalak telepítésére? Mire nyújtanak megoldást ezek a rendszerek, és hol alkalmazzák őket a leggyakrabban?  

 

Mobilfal megoldások irodaépületekbe, munkaállomások, tárgyalók kialakítására

A legtöbb cégvezető arra törekszik, hogy irodájában a leghatékonyabban használhassa ki a teret. A kihasználatlan tárgyalók, az üres irodahelyiségek és túlméretezett szobák gazdaságilag rossz döntésnek bizonyulnak, azonban a tervezés vagy átalakítás gyakran trükkös kérdéseket tartogat. Nem csak a kollégák igényeihez, a felmerülő munkafolyamatokhoz kell alkalmazkodni, de sok esetben a rendelkezésünkre álló térhez is! 


Innovatív és esztétikus megoldást kínálnak erre a mobilfal rendszerek, melyek segítségével a kisebb-nagyobb helyiségek szétválasztását bármikor, néhány mozdulattal elvégezhetitek, ezzel közösségi tereket hozva létre – vagy zárva be, tárgyalókat vagy konferenciatermeket alakíthattok ki. 

 

Mobilfal rendszerek hoteleknek, szállodáknak

És ha már konferenciatermekről beszélünk… Egy hotel a szállóvendégeken felül nagy  bevételre tehet szert, ha rendezvényhelyszínként is helyt áll. Ráadásul minél több lehetőséget tud nyújtani, annál valószínűbb, hogy bezsebelhet néhány kisebb-nagyobb céges rendezvényt, akár sajtótájékoztatókat, esküvőket, vagy éppen workshopokat. 


A helykihasználás tehát itt is alapvető fontosságú: nem elég, ha van egy nagy konferenciatermed, hiszen ebben az esetben a kisebb rendezvényeket nem fogod tudni fogadni. A mobilfal rendszerek erre is megoldást kínálnak: a nagyméretű rendezvénytermet segítségével több kisebbre bonthatod, de szükség esetén össze is nyithatod, ezzel rugalmassá téve szállodád a rendezvények fogadására. 

 

Iskolák, oktatóhelyiségek, képzési központok: rugalmas teremméretek kialakítása mobilfallal

Ahogy a hoteleknél is fontos a helykihasználás, úgy a különböző oktatási intézményekben is jelentős nyereséget érhetünk el vele, ha minél jobban tudjuk optimalizálni a teret. 


Bár egy nagyobb intézménynek gyakran van szüksége akár több száz fő befogadására is képes teremre, a hétköznapokban ez talán kevésbé kerül kihasználásra. Erre a problémára adhatnak választ mobilfalaink: segítségükkel kisebb-nagyobb helyiségeket választhatunk külön, majd nyithatunk egybe akár néhány mozdulattal! 

 

Fedezd fel Te is a mobilfalak előnyeit! Amennyiben úgy gondolod, a Te intézményednek is erre van szüksége, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és kezdjük meg a tervezést. 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00