3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Lapozható üvegfal rendszerek: mobil üvegfalak, mozgatható üvegfalak

SIMO

Lapozható üvegfal: praktikus és modern megoldás a változatos teremelosztás igényére

Lapozható üvegfal: praktikus és modern megoldás a változatos teremelosztás igényére

A mobilfalak rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban. De mi van, ha az üvegfalak nyújtotta világos, modern terekről sem szeretnénk lemondani? Bemutatjuk a lapozható üvegfal rendszereket, amelyek megoldást kínálnak erre! 

Lapozható üvegfal: praktikus és modern megoldás a változatos teremelosztás igényére

Amikor egy irodában nem áll rendelkezésedre megfelelő méretű tér, vagy csupán nem akarod folyamatosan „foglalni” a helyet egy olyan helyiséggel amelyet csak alkalomadtán használnátok, a mobilfal rendszerek kiváló megoldást nyújtanak erre. Praktikus és esztétikus kialakításuknak köszönhetően szinte minden irodai környezetbe tökéletesen passzolnak, ráadásul ma már a mozgatásuk is rendkívül egyszerű – bárki akár néhány perc alatt „összecsukhatja” az elválasztó falat. 

 

A legtöbb mobilfal azonban tömörfalként kerül beépítésre, amely sokaknak kevésbé praktikus a fényáteresztés hiánya miatt. Jó hírünk van: a KOMANDOR Walls mobilfal gyártóval kötött szerződésünk alapján már számodra is elérhetőek a lapozható üvegfalak, az üveglapokból álló mobilfal rendszer! 

 

A lapozható üvegfalak előnyei

A lapozható üvegfalak lényegében az üvegfal rendszerek és a mobilfalak előnyeit ötvözik. Mint lapozható falrendszer, hasonlóan a sokak által már ismert mobilfalakhoz ez is panelekből áll, amely egy plafonon elhelyezett sínen „mozgatható”: szükség esetén a fal teljes egységet képez és elválasztja a tereket, de ha úgy kívánjátok, egy sarokba „eltüntethető” ezzel szabaddá téve az átjárást. Az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls lapozható üvegfalak ráadásul kizárólag felső sínnel kerülnek rögzítésre, így a padlóburkolatot nem szükséges megszakítani, arra küszöböt vagy kiállást nem kell telepítenünk.


A lapozható üvegfalak népszerűsége a fentieken kívül a fényáteresztő képességében rejlik. Mivel ezek akár teljes egészében üvegpanelekből készülnek, ezért kiválóan engedik át az irodába beérkező fényt – ami végső soron kellemes és hatékony munkakörnyezetet teremt. Másik nagy előnye a lapozható üvegfalaknak, hogy nem zárja el egymástól teljes egészében a kollégákat: az üvegfalon átlátva könnyebb a kommunikáció, nyitottabbnak hat az iroda is. 

 

Amennyiben úgy gondolod, irodádban Neked is ilyen lapozható üvegfal megoldásra van szükséged, IDE kattintva kérheted ajánlatunkat

 

Lapozható üvegfal megoldások irodádba

Az általunk kínált lapozható üvegfal rendszerek nagy előnye, hogy gyorsan és pontos határidőkkel történik a telepítése, ráadásul a lehető legkevesebb helyszíni szereléssel – így nem kell akár hetekig kuplerájra számítanod az irodában. Éppen ezért kiváló választás egy ilyen rendszer telepítése ha gyors és költséghatékony megoldást keresel az irodai térelválasztás kérdésére! 

 

Lapozható üvegfalak, akár okosfóliával ellátva

A fentiekben már említettük, hogy mennyire fontos a beáramló természetes fény, hogy a lapozható üvegfal egyik legkedveltebb előnye éppen átlátszóságában rejlik. Előfordul azonban, hogy bár a fényt szeretnénk átengedni, a kíváncsi szemeknek semmi keresnivalója nincs a leválasztott irodában: ilyen esetben a lapozható üvegfalakat okosfóliával is kombinálhatjuk! Az okosfóliák kiváló megoldást nyújtanak az üveg áttetszőségének átmeneti megszűntetésére – hiszen gyakorlatilag gombnyomásra válnak tejüveg-szerű, átlátszatlan réteggé a lapozható üvegfalon is. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00