Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Kimagasló minőségű üvegfal-rendszerek Magyarországon

SIMO

Kimagasló minőségű üvegfal-rendszerek Magyarországon

Kimagasló minőségű üvegfal-rendszerek Magyarországon

A PAN+ARMBRUSTER német térelválasztó üvegfal-rendszerek képviselik Európában a legjobb minőséget. Ezt elsősorban a prémium minőségű alapanyagok, kiemelkedő szakmaiságú tervezőcsapat és egy teljesen robotizált, automatizált gyártástechnológia eredményezi. A SIMO GROUP és a PAN+ARMBRUSTER együttműködésének köszönhetően, most már Magyarországon is elérhetőek ezek a kiváló minőségű üvegfal-rendszerek.

Kimagasló minőségű üvegfal-rendszerek Magyarországon

Térelválasztó rendszerek Magyarországon és Európában

Magyarországon a piacon elsősorban ún. „dobozos” falrendszerek vannak jelen, melyek esetében az előre legyártott profilokba a helyszínen illesztik bele az üvegfelületeket. Ezzel szemben Nyugat-Európában sokkal inkább az árnyékfugás üvegfal-rendszerek a népszerűek, mivel rendkívül könnyen átszerelhetőek.

 

Mivel Magyarországon még teljesen hiányzott az árnyékfugás térelválasztó üvegfal-rendszer a piacról, elhatároztuk, hogy meghonosítjuk hazánkban is ezt a jól bevált térelválasztási rendszermegoldást.

 

A SIMO GROUP üvegfalgyártó partnere a PAN+ARMBRUSTER

Németországi munkáink során több mint 8 gyártóval dolgoztunk már együtt belső terek térelválasztásában, így komoly dilemmát okozott, hogy melyik céget válasszuk. Fontos szempont volt számunkra a megbízható minőség, a jó kommunikáció és szállítási határidő pontos betartása.

 

Cégünk 9 éve dolgozik rendszeresen a PAN+ARMBRUSTER-rel együtt. Együttműködésünk kezdetén Németországban, Ausztriában és a Benelux államokban szereltük be az általuk gyártott falrendszereket.


Az elmúlt 4 évben megerősödött a két cég kapcsolata, nyitottak lettek egy másfajta párbeszédre és a magyarországi exportra. Mivel termékeiket igen jól ismertük, és a 9 év során minden alkalommal pontosak voltak a falrendszerek szállításával, hamar egyértelművé vált számunkra, hogy ők a legmegfelelőbb partnerek a SIMO GROUP számára.

 

A PAN+ARMBRUSTER üvegfal-rendszerei

A PAN+ARMBRUSTER térelválasztó falrendszerei kiváló minőségű alapanyagokból és a legmodernebb technológiával készülnek. Emellett még kiemelkedő tulajdonságuk, hogy az alumínium profilokat prémium felületkezeléssel látják el.

 

Ún. ujjlenyomatmentes struktur-porfestést alkalmaznak, amely abszolút ellenállóvá teszi a porszórt felületeket, így azok nem sérülnek.
A hanggátlás terén is ők rendelkeznek a legtöbb bevizsgált falrendszerrel és tapasztalattal. Üvegfal-rendszereiket a legismertebb németországi intézményben, a Frauenhofer Institut-ban vizsgálják be rendszeresen.

 

A PAN+ARMBRUSTER az egyetlen olyan üvegfal-rendszereket gyártó cég, amely akár 4 év garanciát vállal termékeire. Kimagasló minőségű falrendszereit olyan árstratégiával tudjuk forgalmazni Magyarországon, amely teljes mértékben versenyképes az egyéb Magyarországon elérhető rendszerekkel szemben.

 

Magyarországi együttműködésünk során a SIMO GROUP elvégzi a helyszíni felméréseket, amelyek alapján a németországi központban megtervezik és legyártják a falrendszereket. Ideszállításuk után pedig cégünk tapasztalt és képzett szerelőcsapatával beépíti azokat.

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00