Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Milyen előnyöket tartogat a kétrétegű üvegfal, amelyet Te is élvezhetsz?

SIMO

Kétrétegű üvegfal: előnyök, amelyeket Te is élvezhetsz irodádban

Kétrétegű üvegfal: előnyök, amelyeket Te is élvezhetsz irodádban

A modern megjelenésű, dekoratív és praktikus üvegfalak már hazánkban is egyre több irodában, irodaházban jelennek meg. De milyen előnyöket tartogat a kétrétegű üvegfal, amelyet Te is élvezhetsz? 

Kétrétegű üvegfal: előnyök, amelyeket Te is élvezhetsz irodádban

A kétrétegű üvegfal rendszerek, üvegportálok kiváló megoldást kínálnak a térelválasztás területén. Ezek a részben előre gyártott falpanelekből álló falak könnyű és költséghatékony megoldást kínálnak a megváltozott teremelosztás igényére, amelynek köszönhetően irodád újra tervezése, új munkaállomások, tárgyalók kialakítása nem feltétlen jár hatalmas felújítási munkálatokkal, kosszal és munkaidő kieséssel. Ismerd meg a kétrétegű üvegfalak előnyeit és az általunk kínált rendszereket! 

 

Világos és tágas terek kétrétegű üvegfalakkal, üvegfal térelválasztóval

A kétrétegű üvegfalak népszerűsége leginkább átlátszóságukban rejlik. Fényáteresztő képességüknek köszönhetően még a szűkebb, ablaktalan helyiségek kialakítása is lehetséges, hiszen átengedik a többi helyiségből érkező fényt, és a nyílászárókon beáramló természetes fényt.


Ennek köszönhetően irodád a kétrétegű üvegfallal tágasabbnak látszik majd, és világosabb lesz – ami nem csak a rezsiszámlákon látszik majd meg, de kollégáid egészségére, termelékenységére is jó hatással lesz! 

 

Hangszigetelt helyiségek kialakítása kétrétegű üvegfallal

A kétrétegű üvegfalak nem csak világosságot, de csendet is nyújtanak. Ezek a falrendszerek jellemzően magas (Rw= 42 - 52 dB) hanggátlási tulajdonságokkal rendelkeznek, így a nyugodt, kiegyensúlyozott munkához minden adott. 


Ezen tulajdonságának köszönhetően a kétrétegű üvegfalak akár tárgyalók, vagy közösségi terek elválasztására is alkalmas, hiszen biztosítja hogy a munkát ne zavarja beszűrődő zaj! 

 

Modern design, letisztult megjelenés kétrétegű üvegfalakkal

A választás során a kétrétegű üvegfalak modern megjelenése is sokat nyom a latban. A hatalmas üvegfelületek szépsége minden stílushoz tökéletesen passzol, az alumínium profilok választható színe pedig biztosítja, hogy személyre szabhasd a megjelenést. 

 

Az általunk kínált kétrétegű üvegfal rendszerek

Ha úgy gondolod, hogy a Te irodád térelválasztására is megoldást nyújthat egy kétrétegű üvegfal rendszer, az alábbiakban ismertetjük a két általunk forgalmazott típust, hogy könnyebb legyen a választás. 

 

FECO német prémium kétrétegű üvegfal rendszerek

A feco kétrétegű üvegfalai azon ügyfeleink számára nyújtanak kiváló megoldást, akik csak és kizárólag a legjobbal érik be. A prémium német gyártó falrendszerei világszerte számos híres épületben, például  a Harvard University-n is megtalálhatóak, így bátran állíthatjuk, hogy nemzetközileg is versenyképes termékcsoportról van szó. 


Kattints ide további részletekért! 

 

SIMO saját fejlesztésű prémium kétrétegű üvegfalak

Azok számára, akik a prémium minőséget keresik egy kétrétegű üvegfal esetében, azonban költséghatékonyabb megoldást keresnek, saját fejlesztésű üvegfalainkat ajánljuk. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött egy olyan falrendszert fejlesztettünk, amely a hazai piac igényeit szolgálja ki kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben. 


Kattints ide ezen termékünk leírásáért! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00