3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Irodai válaszfalak előnyei: ezért érdemes üvegfalat alkalmaznod irodádba

SIMO

5 ok, amiért érdemes elgondolkodni az irodai válaszfalakon

5 ok, amiért érdemes elgondolkodni az irodai válaszfalakon

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az irodai térelválasztó rendszerek, vagyis a „végleges” falak helyett beépített térelválasztók. Rendkívül sokszínű megoldási lehetőséget tartogatnak ezek: az átlátszó üvegfaltól, a tömör és hibrid verziókon át bármilyen irodai térelválasztó falrendszer készülhet igény szerint. 

5 ok, amiért érdemes elgondolkodni az irodai válaszfalakon

Kétség sem férhet hozzá, hogy az irodai térelválasztó rendszerek között a legnépszerűbbek jelenleg az üvegfalak, de ezeket is gyakran variáljuk tömör megoldásokkal, nem átlátszó anyagból készült részletekkel. Ezen falrendszerek elsődleges előnye, hogy sokoldalú elrendezést biztosítanak az irodában, munkahelyen – miközben a gyártásuk és szerelésük jóval gyorsabb és tisztább is a végleges falak telepítésénél. Az üvegfal rendszerekkel, vagy az üvegezett megoldásokkal elérhetjük, hogy kollégáink egy világosabb, szabadabb, rugalmasabb környezetben végezhessék munkájukat, amely végső soron produktivitásukra és egészségükre is pozitív kihatással lesz.

 

Ha még nem döntötted el, hogy irodád átalakításakor Te is az üvegfalak, térelválasztó belső falak mellett teszed le a voksod, az alábbiakban 5 indokot sorakoztatunk fel, amiért érdemes elgondolkodnod ezen a megoldáson. 

 

Stílusos, modern megjelenésű rendszerek

Egy új partner, vagy egy új kolléga megérkezésekor alig néhány másodperced van arra, hogy jó benyomást tégy rá… Éppen ezért irodád megjelenése rendkívül fontos eleme vállalkozásodnak! Az irodai válaszfalakat – legyen szó akár üvegfalról, akár telifalról – többféle anyagból és stílusban is el lehet készíteni, hogy a már meglévő enteriőrödbe tökéletesen passzoljon, és javítson is a hely megjelenésén, stílusán. A széles választéknak köszönhetően ezek az elemek bármilyen stílushoz képesek alkalmazkodni, és még a vállalat színeit és logóit is megjeleníthetjük rajtuk. A legnépszerűbb anyag kétségtelenül az üveg, a fényáteresztés miatt is praktikus ráadásul modern hangulatot kölcsönöz bármilyen irodának.

 

Megfelelő privát szférát biztosítanak a kollégák számára

Bár a nyitott irodai megoldások egy időben rendkívül népszerűnek bizonyultak, ma már tudjuk, hogy a zaj és a zavaró tényezők sok esetben többet ártanak, mint maga a nyitottság. Az üveg térelválasztó falrendszerek a kettő előnyét ötvözik: megfelelően csökkentik a zavaró zajhatásokat, lehetővé téve ezzel a nyugodt, privát környezetet, amire a hatékony munkavégzéshez szükségük van munkatársaidnak. Mind a megbeszélések, prezentációk, mind a telefonbeszélgetések privát körülmények között bonyolíthatók le, az iroda sürgő-forgó zajai nélkül – mégis átláthatóan, megteremtve ezzel a kommunikáció lehetőségét. 


Különösen fontos elem ez az olyan munkahelyi környezetben, ahol a feladatok elvégzése komoly koncentrációt igényel!

 

A természetes fény jótékony hatásait is élvezhetitek

Az átlátszó irodai üvegfalak másik nagy előnye, hogy rengeteg természetes fényt engednek be a legkisebb leválasztott irodába is, ezzel világosabbá téve a munkatereket. Az üvegezett elválasztó falak nyitott, szellős hatást keltenek, ami végső soron egy pozitívabb, hatékonyságot növelő környezetet nyújt a kollégák számára, de a partnertalálkozók is jobb hangulatban telhetnek emiatt. 

 

Átlátszóbbá teszik az irodákat

A fentiekben már említettük néhány szóban a nyitott irodai környezet pozitív hozamait. Amellett, hogy az irodai üvegfalak megteremtik a megfelelő csendet és nyugalmat az alkalmazottak megfelelő munkavégzéséhez, iparágtól függően fontos lehet a nyitottság kérdése is – hogy megfelelően szemmel tarthassa a kollégák munkavégzését, és a kommunikáció gyors és folyamatos maradhasson. Az üvegfal rendszerek kínálta megoldás biztosítja ezt az átlátszóságot a munkavállalók és a vezetőség között amellett, hogy megőrzik a helyek privát jellegét. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00