3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Irodai válaszfal rendszerek: ötletek és tippek, hogy a Te irodád is tökéletes legyen!

SIMO

Ötletek irodai válaszfal rendszerekhez: az irodai válaszfalak típusai és szerepe

Ötletek irodai válaszfal rendszerekhez: az irodai válaszfalak típusai és szerepe

A cég sikere az alkalmazottjaidban rejlik, ezért az ő igényeikre is oda kell figyelned – már az iroda kialakításakor! Ahhoz, hogy az alkalmazottak megfelelően tudjanak koncentrálni egy-egy feladatra és hatékonyan végezhessék munkájukat, egy csendes, zavaró tényezőktől mentes munkakörnyezetre van szükségük. Hogy hogyan tudod ezt számukra megteremteni? Az alábbiakban mutatunk néhány ötletet! 

Ötletek irodai válaszfal rendszerekhez: az irodai válaszfalak típusai és szerepe

Sajnos a tökéletes iroda nem mindig adott, és gyakran előfordul, hogy egy-egy irodában több zavaró tényező is jelen van egyszerre. Különösen akkor, ha a kollégák nyílt területen dolgoznak, hiszen sokkal nehezebb úgy összpontosítani, ha valaki egy asztallal arrébb hangosan beszélget, vagy más zajos feladatokat végez! Ilyen környezetben könnyen elkalandozik a figyelmünk, sőt, a kollégák gyakran spontán kialakuló beszélgetésekbe keveredhetnek, így könnyen megfeledkezhetnek feladataikról… 


Számos oka van tehát annak, hogy miért érdemes irodai válaszfalakat használni a zavaró tényezők kizárására és a munka felgyorsítására ahelyett, hogy teljes egészében open office rendszert alkalmaznál. A válaszfalak beépítése tehát erősen javasolt, de milyen megoldások közül válogathatsz? Mutatjuk!

 

Az irodai válaszfalak anyagai

Tömör irodai válaszfalak, tömörfalak

Az egyik legnépszerűbb csoport az irodai válaszfalak esetében, hogy tömörfalakat telepítünk. Ezt akkor célszerű választani, ha az elszeparált helyiségeknek nagyobb privát szférát kívánunk biztosítani! Természetesen a tömörfalak esetében is számos anyaghasználatra van lehetőségünk, hiszen az általunk forgalmazott tömörfalak akár többszáz színben és felülettel elérhetőek.


A fa hatású válaszfalak hagyományos, mégis ízléses megjelenést kölcsönöznek egy irodának. Ez a leggyakrabban választott anyag az irodai elválasztókhoz, mert számos látványvilágba beleillenek és természetes hatást keltenek. 


Az egyszínű, színes vagy gyakran szürke irodai válaszfalak legnagyobb előnyei, hogy az illesztések könnyedén elrejthetők, így egy folytonos fal látszatát kelthetik. A szín tükrözheti céged brandjét is, de egy kis vidámságot is csempészhetsz vele az irodába!

 

Irodai válaszfalak üvegből

A modern irodák legnépszerűbb választása. Az üvegből készült válaszfalak egyre gyakoribbak mind az irodákban, mind más vállalati épületekben. Az üveg lehetővé teszi a természetes fény szabad beszűrődését az irodákba, ami sokkal kellemesebb megjelenést kölcsönöz a munkaterületnek.
Ezek a válaszfalak akár okosfóliával is kaphatóak, hogy ne lehessen teljesen átlátni rajtuk.

 

Ötletek az irodai válaszfalak kivitelezéséhez

Mobil irodai válaszfal design

Ez a fajta irodai elválasztó design egy mozgatható falrendszerből áll, amit bármikor elől ehet húzni az erre a célra kialakított tárolóból (vagy sarokból), amikor épp szükség van rá. Kialakításának köszönhetően könnyű áthelyezni, elhúzni a falakat, így bármikor megváltoztathatod a teret. 

 

Keret nélküli irodai válaszfal design

Egy padlótól plafonig érő, keret nélküli, üvegből készült válaszfal tágasabb hatást kelt az irodában, ráadásul a lehető legtöbb fényt engedi szétterjedni a helységekben. A keret nélküli üvegfalak stílusos és letisztult megjelenést kölcsönöznek bármilyen irodának.

 

Irodai válaszfalak, rendszerezőkkel

Rendkívül praktikus megoldásokat nyerhetünk a fecoorga termékcsaládjával, amelyben az irodai válaszfalak egyszerre bútorok is. A rendszerezőkkel ellátott válaszfal rendszereket minden esetben egyéni igények alapján tervezzük meg, így pontosan azt fogja tudni, amire szükséged van!

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00