3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Irodai térelválasztó falrendszerek, mobilfal- és üvegfal rendszerek

SIMO

Irodai térelválasztó falrendszerek a funkcionális és modern terek megteremtéséhez

Irodai térelválasztó falrendszerek a funkcionális és modern terek megteremtéséhez

A modern munkahelyeken egyre népszerűbb megoldásnak számítanak az irodai térelválasztó falrendszerek, hiszen nagy építkezések, hosszadalmas és sok kosszal járó munkálatok nélkül képesek biztosítani a nyugodt munkához szükséges privát szférát, nyugalmat. 

Irodai térelválasztó falrendszerek a funkcionális és modern terek megteremtéséhez

Bár néhány évvel ezelőtt rendkívül népszerűnek számítottak az úgynevezett open office irodák, azaz a teljesen nyitott, egy nagy területet használó irodai megoldások, ma már sokan rájöttek ezek hátrányára. A folyamatos zaj, a megállás nélkül érkező külső ingerek a munkatársak koncentrációját rendkívüli módon rontja, amely kevésbé produktív munkához vezet. Az ilyen nagy területű irodákat sorra kezdték el átalakítani a vállalatok – az egészen kicsiktől a legnagyobb multikig. És itt jött a képbe az irodai térelválasztó falrendszer, mint rugalmas, költséghatékony és esztétikus megoldás…

 

Ezek a válaszfalak ugyanis nem csak a teret osztják meg, hanem a hangelnyelést és a jobb, nyugodtabb munkakörnyezet kialakítását is segítik. Nézzük, mit érdemes tudni ezekről a falrendszerekről! 

 

Az irodai térelválasztó falrendszerek típusai

A modern irodai térelválasztó falrendszerek ma már rengeteg formában és méretben elérhetőek: stílusos, az enteriőrhöz passzoló megjelenésükkel pedig szinte bármilyen térbe képesek beilleszkedni. 

 

Irodai térelválasztó üvegfalak

Talán mondanunk sem kell, hogy az irodai térelválasztó falrendszerek között az egyik legnépszerűbb típust az üvegfalak képviselik. Az üveggel szerelt válaszfalak több természetes fényt engednek be, ami világos, kellemes és főként egészséges munkakörnyezetet teremt az ott dolgozó kollégák számára – ráadásul a rezsiszámlák csökkentéséhez is hozzájárulhatnak. 


Ezek az üvegfalrendszerek könnyen és gyorsan telepíthetőek, ráadásul a legtöbbjük költséghatékonyan átszerelhető a későbbiekben, ha módosításra volna szükség.

 

Cégünk alapvetően két féle üvegfal rendszerrel dolgozik: saját fejlesztésű SIMO üvegfal rendszereink a magyar piaci igényeket figyelembe véve került kialakításra, így kompromisszumok nélkül, gyorsan és költséghatékonyan kivitelezhető velük az ügyfél igényei alapján a tér elválasztása. Emellett a nyugati prémium színvonalat is képviseljük hazánkban, hiszen a piacon fellelhető egyik legmagasabb minőséget garantáló feco termékeit is mi forgalmazzuk hazánkban! 

 

Irodai térelválasztó mobilfalak

Bizonyos esetekben előfordul, hogy a kollégák már „kinőtték” a jelenlegi irodát, így multifunkcionális terek létrehozásával tudunk helyet teremteni. A változatos teremelosztás igényét szem előtt tartva a legjobb választás ilyen esetekben az irodai térelválasztó mobilfalak használata. 


Ezek a mobilfalak elhúzható kivitelben készülnek el a megrendelő irodájában, így a tér rugalmasan változtatható az éppen felmerülő igények alapján. Az általunk forgalmazott modern irodai térelválasztó mobilfalak, a KOMANDOR Walls mobilfalainak egyik nagy előnye, hogy kizárólag felső sínes megoldással kerül rögzítésre – így az elhúzott falnak a térben gyakorlatilag nyoma sincs: a telepítéskor nincs szükség a padló megszakítására és küszöb kialakítására, ráadásul a mobilfal panelek kis helyen tárolhatóak. 

 

Belátásgátló irodai térelválasztó falrendszerek

Amennyiben kifejezetten igény, hogy az elkészült irodai térelválasztó falrendszer a belátást is megakadályozza a leválasztott helyiségbe, úgy a legtöbb esetben tömörfalban érdemes gondolkodni. A tömörfalak elérhetőek mobil és fix kivitelben is, és akár több száz színből és felületből választhatsz – így biztosan találsz az irodádhoz passzoló kivitelt. 

Amennyiben a megrendelő szeretné az üvegfalak előnyeit is élvezni – de a privát szférára is szükség volna, úgy bármelyik elkészült üvegfal rendszerünket bővíthetjük okosfóliával. Ezek a fóliák elektromosság hatására elhomályosulnak, így biztosítva a diszkrét takarást egy gombnyomásra! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00