3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Irodai térelválasztó fal: a legfontosabb szempontok irodák, tárgyalók kialakításakor

SIMO

Irodai térelválasztó fal: lehetőségek, ha több helyiségre volna igény

Irodai térelválasztó fal: lehetőségek, ha több helyiségre volna igény

Gyakran előfordul, hogy egy irodai épületben megváltozik a teremelosztás igénye. Legyen szó akár egy új iroda elszeparálásáról, akár egy modern és látványos tárgyalóhelyiség létrehozásáról, az irodai térelválasztó falak segítenek ennek megvalósításában! Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat és a leghasznosabb kiegészítő elemeket, amelyekkel érdemes kalkulálnod az irodai térelválasztó fal megtervezésekor. 

Irodai térelválasztó fal: lehetőségek, ha több helyiségre volna igény

Irodai térelválasztó fal nagyobb építkezési munkálatok nélkül

A belső falak, térelválasztó rendszerek ma már nem csak gipszkartonból készülhetnek. A felújítási munkálatokkal járó felfordulást, akár több napos, hetes hangzavart is megspórolhatjátok egy irodai térelválasztó fal készíttetésével arról nem is beszélve, hogy mennyivel esztétikusabb és kényelmesebb megoldás egy ilyen rendszer. 


Az általunk forgalmazott irodai térelválasztó falrendszerek között minden igényt kielégítő verziókat találhattok: változatos stílusú és funkcionalitású üvegfalainknak, tömör (teli) falainknak és mozgatható rendszereinknek köszönhetően tanácsadási folyamatunk során együtt dolgozzuk ki a számotokra tökéletes tervet! A kész tervdokumentáció elfogadása után a legtöbb munkafolyamatot saját gyárunkban végezzük, így a helyszíni szerelést minimálisra szoríthatjuk – hogy ne zavaruk meg a mindennapjaitokat. 

 

Tömör vagy üveg irodai térelválasztó fal, fix vagy mozgatható kivitelben?

A legfontosabb szempont, amire minden bizonnyal már kész válasszal érkezel, hogy a leválasztandó iroda vagy tárgyaló, más helyiség mennyire legyen privát. Ennek megfelelően érdemes elgondolkodni azon, hogy egy letisztult és modern üvegfalat építsünk be irodai térelválasztónak, vagy egy, a helyiség stílusához tökéletesen passzoló tömörfalat, telifalat tervezzünk inkább? Természetesen annak sincs akadálya, hogy a kettőt ötvözzük: a KOMANDOR Walls kiváló minőségű termékcsoportján belül üvegezett telifalak is rendelkezésünkre állnak. 

 

A másik fontos kérdés, amit az elsők között szükséges tisztáznunk az irodai térelválasztó fal tervezésekor, hogy szükséges-e a változatos teremelosztás megteremtése, azaz van-e igény a beépített térelválasztó fal mozgathatóságára, vagy fix falat szeretnétek. 

 

Az irodai térelválasztó falak és a funkcionalitás: kényelem és praktikum, egy falrendszerben

Pontosan tudjuk, milyen fontos a kollégák számára a nyugodt és kényelmes munkakörnyezet megteremtése amellett, hogy az irodai felszerelések, dokumentumok biztonságos, átlátható és esztétikus tárolása is alapvető követelmény. Partnerünk, a feco német prémium kategóriás termékcsoportja, a fecowand támogatja ezeket az igényeket! Az irodai térelválasztó falrendszerekhez az ő jóvoltukból funkcionális kiegészítőkkel is szolgálhatunk, amelyeket az alábbiakban mutatunk be. 

 

Fecoorga – irodai térelválasztó falak, rendszerező funkcióval

A fecoorga a fecowand termékcsoport részeként olyan irodai térelválasztó falakat, kiegészítő elemeket tesz elérhetővé megrendelőink számára, amelyek elősegítik az irodai rendszerezést, tárolást. A térelválasztó falrendszerbe ezen termékcsoporton belül polcok, zárható szekrények integrálhatóak, amelyek esztétikus és praktikus megoldást kínálnak a lehető leginkább helytakarékos megoldással.

 

Fecoair – irodai térelválasztó falak levegőző rendszerrel

Gyakran előfordul, hogy az irodai térelválasztó fallal egy-egy kisebb helyiséget szükséges leválasztanunk. Ebben az esetben nem csak annak fűtéséről, hűtéséről és világításáról érdemes gondoskodni a kényelmes munkakörnyezet megteremtése érdekében, de a legtöbb esetben a szellőző rendszer kiépítése is szükségessé válhat. Hogy ehhez se kelljen falat bontani, lyukat ütni vagy más megoldást keresni, a fecoair irodai térelválasztó falak igény szerint esztétikus módon láthatóak el beépített levegőző rendszerekkel! 

 

Fecophone – irodai térelválasztó falak, tökéletes akusztikával

Azon irodák esetében, ahol egy helyen akár több ember is dolgozik, telefonál, mozog a nap során, kiemelten fontos lehet a terem akusztikájának megteremtése. Egy rossz akusztikájú terem nem csak kellemetlen munkakörnyezetet eredményez, de sok esetben ellehetetleníti hogy a munkatársak megfelelően koncentráljanak, vagy esetleg többen, egyszerre telefonáljanak. A fecophone akusztikai rendszerével az irodai térelválasztó falak megtervezésekor erre is gondolhatunk, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. 

 

Irodai térelválasztó falra lenne szükséged? Kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva, és tervezzük meg együtt falrendszered, a Te igényeid alapján! 


 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00