3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mit jelent az Intelligens árnyékoló kifejezés, és hol használjuk ezt a megoldást?

SIMO

Intelligens árnyékoló

Lexikon

Intelligens árnyékoló


Az intelligens árnyékoló, más néven okosfólia, digitális árnyékoló vagy intelligens fólia egy olyan üvegfelületre kasírozható fóliát takar, amelynek felülete gombnyomásra megváltoztatható: matt felületet képez vagy víztiszta, átlátszó. 

 

Az intelligens árnyékoló speciális kristályszerkezete matt, átláthatatlan hatást képez az üvegfelületen, biztosítva a helyiségben a privát szférát és a belátásgátlást. Ez a rendezetlen kristályszerkezet elektromos árammal működtetve, feszültség hatására rendeződik, melynek köszönhetően a felület víztisztává, átlátszóvá válik.

 

Az intelligens árnyékoló praktikus megoldást kínál olyan helyiségek kialakítása során a térelválasztó üvegfalak használatakor, ahol a fényáteresztő képesség fontos, azonban időnként a helyiségek belátásgátlása is elengedhetetlen. A fóliát az üvegfelületre kasírozva láthatatlan felületet érünk el, amely gombnyomásra változtatja átlátszóságát. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00