3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Hangszigetelt térelválasztó fal megoldások irodaházakba

SIMO

Hangszigetelt térelválasztó falat keresel irodádba? Mutatjuk a legjobb megoldásokat!

Hangszigetelt térelválasztó falat keresel irodádba? Mutatjuk a legjobb megoldásokat!

Egy irodahelyiség, vagy akár egy irodaház megtervezésekor a hangszigetelt térelválasztó falak alkalmazása elsődleges szempont lehet a kollégák nyugalma érdekében. De milyen megoldásokat ismerünk erre a kérdésre?

Hangszigetelt térelválasztó falat keresel irodádba? Mutatjuk a legjobb megoldásokat!

A nyugodt, kiegyensúlyozott munkakörnyezet alapvető feltétele a sikeres üzleti életnek. Ahhoz, hogy kollégáid valóban oda tudjanak figyelni feladataikra, produktívak, kreatívak maradjanak akár a nap végére is, meg kell teremtened a megfelelő hátteret! A kényelmes, praktikus munkaállomások, a megfelelő felszereltség és a sok természetes fény mellett a hangszigetelésre is nagy hangsúlyt szükséges fektetni, hiszen nincsen annál zavaróbb, mint mikor folytonos nyüzsgés, zörgés, csörgés zavarja a munkát. Ennek megvalósítását pedig már a tervezés legelején érdemes kezdeni, a hangszigetelt térelválasztó falak segítségével! 

 

De mik azok a hangszigetelt térelválasztó falak, és mit ajánlunk ügyfeleink számára hasonló igényre? Nézzük. 

 

Magas hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkező falrendszerek

Amikor egy iroda felosztásáról, a térelválasztásról esik szó, még ma is a legtöbben az épített falakban gondolkodnak első sorban – pedig ennél már sokkal modernebb, költséghatékonyabb és jobb megoldás is van erre. Az általunk kínált üvegfalak és mobilfalak egy része például kiváló hangszigetelési tulajdonságaiknak köszönhetően tökéletesen megfelelnek erre a célra. 


Ezek a részben előre gyártott térelválasztó rendszerek szinte minden épületbe könnyen telepíthetőek, ráadásul szerkezetüknek köszönhetően a telepítés gyors, és jóval kisebb felfordulással jár, mint egy fal felépítése. 
 

Hangszigetelt térelválasztó falak üvegből

A hangszigetelt térelválasztó falak egyik legnépszerűbb csoportja az üvegfalak, melyek kétrétegű változatai akár Rw= 42 - 52 dB hanggátlási funkciót is képesek betölteni. Népszerűségüket modern megjelenésüknek, fényáteresztő képességüknek köszönhetik, amelynek segítségével esztétikus és kényelmes, produktív munkavégzésre is alkalmas területet hozhatunk létre a kollégák számára. 

 

Hangszigetelt térelválasztó falak mobilfal kivitelben is

A másik népszerű termékcsoportunk a mobilfalak területéről érkezik: a KOMANDOR Walls MAW110 mozgatható térelválasztó rendszerei szintén  Rw= 42-53 dB hanggátlást tesznek lehetővé, amely egy általános iroda számára tökéletesen elegendő a zavartalan munkavégzéshez. 

 

A hangok további kezelése: akusztikus panelek és hangelnyelők az irodában

Amennyiben a hangszigetelő térelválasztó falak mellett a helyiség belső akusztikáját is optimalizálni szeretnénk, arra a feco prémium német gyártó hangelnyelő paneljeit ajánljuk kedves vásárlóink számára. Ezek a panelek megfelelően elhelyezve csökkentik a reverberáció mértékét, ezzel biztosítva a nyugodt, csendes, kiegyensúlyozott környezetet. 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00