3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Hangszigetelő panel jelentése: mit jelent a hangszigetelő panel, és hol használjuk ezeket?

SIMO

Hangszigetelő panel

Lexikon

Hangszigetelő panel


Munkahelyként szolgáló épületekben, főként akkor, ha a munkavégzés zajjal jár (például telefonos ügyfélszolgálatokon, nagyobb létszámú nyitott irodákban, stb.) rendkívül fontos szempont a megfelelő munkakörnyezet megteremtése a hatékony munkavégzés szempontjából.


A különböző helyiségek falfelületeinek hangreflexiója sokszor megnehezíti a munkavégzést, hiszen a hangokat visszaveri – amelynek mértékét csökkenthetjük a hangszigetelő panelek használatával. 


Az általunk forgalmazott akusztikai panelek vagy hangszigetelő panelek a feco prémium német gyártó termékei, amelyet a gyártó térelválasztó rendszereivel kombinálva érhetjük el a kívánt hatást. A hangszigetelő panelek különböző anyagokból készülhetnek, fából, fémből vagy szövetből, és a panelek lyukacsos szerkezetű felületeinek köszönhetően kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkeznek – ezzel csökkentve a visszhangot és hozzájárulva a beszédhang jobb érthetőségéhez, a csendesebb munkakörnyezet kialakításához. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00