3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Hangelnyelő panel jelentése

SIMO

Hangelnyelő panel

Lexikon

Hangelnyelő panel


A hangelnyelő panel egy olyan hangabszorpciós eszköz, amelyet a zaj csökkentése és a hangminőség javítása érdekében használnak. A hangelnyelő panelek olyan anyagokból készülnek, amelyek képesek a hanghullámokat elnyelni és csillapítani, így csökkentve a visszaverődő és terjedő zajokat egy adott térben.

 

Ezek a panelek általában porózus vagy diffúz anyagokból készülnek, például hangsugárzók, gyapjú vagy más hangabszorpciós anyagokból. A panelek kialakítása és anyaga lehetővé teszi számukra, hogy a felületüket érő hanghullámok egy részét elnyeljék, csökkentve ezzel a térben lévő hangszintet és javítva a hangminőséget.

 

A hangelnyelő paneleket széles körben használják különböző környezetekben, ideértve az irodákat, konferenciatermeket, stúdiókat, hangstúdiókat, színházakat, éttermeket és egyéb közösségi tereket. A fő célok közé tartozik a zajszint csökkentése, a hangminőség javítása és az akusztikai körülmények optimalizálása. A helyesen elhelyezett hangelnyelő panelek segítenek csökkenteni a zajok visszaverődését, csillapítani a hangokat, és így kellemesebb és hatékonyabb környezetet teremtenek a beszélgetésekhez, munkához, zenehallgatáshoz vagy előadásokhoz.
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00