3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Fémkeretes üvegfal rendszerek: keretes, látszóbordás üvegfalak, térelválasztó üvegfal rendszerek

SIMO

Fémkeretes üvegfal rendszerek: modern térelválasztó megoldás üvegből

Fémkeretes üvegfal rendszerek: modern térelválasztó megoldás üvegből

Napjaink egyik legkeresettebb modern építőipari megoldása, a fémkeretes üvegfal rendszerek számodra is elérhetőek! Fedezd fel előnyeit és legnépszerűbb termékcsoportjainkat. 

Fémkeretes üvegfal rendszerek: modern térelválasztó megoldás üvegből

A fémkeretes üvegfal rendszerek térelválasztó falként történő alkalmazása rendkívül népszerű napjainkban. Ezek a stílusos megjelenést biztosító, kiváló hanggátló- és fényáteresztő képességgel rendelkező, panelekből összeállított üvegfalak tökéletes megoldást nyújtanak szállodák, hotelek, középületek, irodaházak és kisebb irodák felújítása során, amennyiben térelválasztás a célunk. 

 

A fémkeretes üvegfal rendszerek előnyei

A fémkeretes üvegfal rendszerek népszerűsége esztétikus megjelenésében és praktikus kivitelében rejlik. Ezek a modern megjelenésű, letisztult falak tökéletesen alkalmazkodnak minden enteriőrbe: a fémkeretes üvegfalak alumínium keretének színe tetszés szerint választható a rendelkezésre álló több mint 100 RAL színből, így személyre szabható. 


Esztétikuma megkérdőjelezhetetlen, de miért olyan praktikusak ezek a fémkeretes üvegfal rendszerek? Az alábbiakban ezt vesszük sorra:
-    a fémkeretes üvegfal rendszerek kétrétegű üvegezés esetén kiváló hanggátló funkcióval rendelkeznek, így biztosítva a nyugodt és kiegyensúlyozott munkakörnyezetet
-    a falpaneleket előre gyártott állapotban szállítjuk, így a szerelés gyors és kevés kosszal jár, akár munkaidőben is megvalósítható a kollégák nyugalmának megzavarása nélkül
-    a fémkeretes üvegfal rendszereket akár okosfóliával is kombinálhatjuk, így gombnyomásra az üvegfelületek elhomályosíthatóak, a tejüvegre hasonlító felület pedig biztosítja a privát szférát
-    az üvegfalak rengeteg természetes fényt engednek be az elzárt helyiségekbe, így nem csak a villanyszámlán spórolhatunk a későbbiekben, de sokkal egészségesebb, jobb munkakörnyezet teremthető általuk
-    a legtöbb általunk forgalmazott fémkeretes üvegfal rendszer költséghatékonyan és sérülésmentesen átszerelhető, így a későbbiekben ha megváltozik a teremelosztás igénye, azok felhasználhatóak maradnak
-    a könnyű tisztíthatóság szintén gyakran felmerül előnyként a fémkeretes üvegfal rendszerek mellett. Irodai alkalmazásban, akár egy ablakot bármikor újszerűvé varázsolhatjuk! 

 

Fémkeretes üvegfal rendszerek a SIMO GROUP kínálatában

Büszkék vagyunk rá, hogy Közép-Európa legszélesebb termékpalettájával dolgozhatunk. Ennek keretén belül vállalatunknál két gyártó fémkeretes üvegfal rendszereit érheted el: saját fejlesztésű, hazai igényekre szabott kiváló minőségű fémkeretes üvegfal rendszereinket, és a feco-feederle prémium minőségű fémkeretes üvegfal rendszereit egyaránt. 

 

Saját fejlesztésű fémkeretes üvegfal rendszereink

Látva a piaci rést, a magyar vállalatok igényeit, úgy döntöttünk az üvegfalak specialistájaként saját fejlesztésbe fogunk – így születtek meg a SIMO üvegfalak, azon belül is a SIMO Economic fémkeretes üvegfalak, más néven látszóbordás üvegfalak. Az alumínium profilszerkezetet a megrendelői igények szerint előre gyártjuk, a nagy pontosságú CNC megmunkálással pedig rendkívüli pontossággal dolgozzuk ki – amely egyedülálló minőséget biztosít megrendelőink számára. 


Saját fejlesztésű fémkeretes üvegfal rendszereink alumínium szerkezete bármilyen RAL színben készíthető selyem, matt vagy strukturált felülettel, így rugalmas megoldást kínálunk a design területén is. Ezeket az üvegfalakat a hazai igényeknek megfelelően terveztük meg: gyors és pontos szállítással, költséghatékony megoldásokkal kínáljuk! 

 

Feco fémkeretes üvegfal rendszerek

Azon vállalatok számára, akik csakis a legmagasabb prémium minőségben gondolkodnak, a feco vállalat fémkeretes üvegfal rendszereit ajánljuk. A világvezető márka olyan híres épületek felújításában működött közre mint a Harvard University – amely jól mutatja az általunk kínált üvegfalak magas minőségét. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00