Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

FECO elnyert díjak és tanusítványok: prémium német üvegfal rendszerek és térelválasztók, válaszfalak

SIMO

A Feco prémium német térelválasztó rendszerek által elnyert díjak

A Feco prémium német térelválasztó rendszerek által elnyert díjak

Büszkék vagyunk rá, hogy saját fejlesztésű felsőkategóriás üvegfalaink mellett olyan nemzetközileg is elismert márkákkal dolgozhatunk együtt, mint a Feco prémium, német térelválasztó rendszerek gyártója. 

A Feco prémium német térelválasztó rendszerek által elnyert díjak

A térelválasztó rendszerek szakértőjeként pontosan tudjuk, hogy a piacon megannyi igényt kell kiszolgálnunk, éppen ezért saját fejlesztésű prémium üvegfal rendszereink mellett partnerkapcsolat keretén belül más gyártók termékeit is elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. Cégünk megbízhatósága és hírneve elsődleges prioritást élvez, így minden általunk forgalmazott márka esetében alapos utánajárással kezdünk, hogy biztosak lehessünk benne, az általunk elvárt minőséget hozza a választott cég. Így tettünk a Feco német gyártó esetében is, melynek falrendszerei nem csak számos nemzetközi vállalat bizalmát nyerte el, de a miénket is! Kivitelező csapataink Európában több, mint 6 nagyvállalat üvegfalait használták már, ezért bizton állíthatjuk, hogy a Feco az egyik legmegbízhatóbb és legjobb minőségben dolgozó cég. Ez a kapcsolat azonban nem egyirányú: természetesen egy ilyen nagy hírű vállalat is gondosan utána jár kivel szerződik, ezért arra is büszkék vagyunk, hogy ők is érdemesnek találtak bennünket termékeik forgalmazására.  

 

A Feco üvegfal rendszereit Németországban lévő kivitelező csapataink már 4 éve építik be, ezért a hazai piacon is elérhetővé tettük azokat, felhasználva külföldön szerzett tapasztalatainkat a márkával. 


És hogy miért vagyunk benne biztosak – tapasztalatainkon kívül – hogy ez a felső kategóriás termékcsoport minden igénynek megfelel majd? Az alábbiakban a Feco termékei által elnyert díjakat, és tanúsítványukat ismertetjük. 

 

A ZEIT kiadó támogatásával a Deutsche Standard zsűrije a feco-t válaszfalak termékkategóriában a német szabvány vezető védjegyévé választotta.

 

 

A cég a "század védjegye" címmel szerepel a nemzetközileg elismert védjegynyilvántartásban.
A karlsruhei családi vállalat Feco válaszfalrendszerei korszerű megoldásokat nyújtanak az irodai munkavégzésre, mivel a válaszfalaik modulárisak, rugalmasan áthelyezhetőek és személyre szabhatók. Éppen ezek a tulajdonságok miatt számítanak fenntartható és környezetkímélő rendszereknek.


Mindemellett a válaszfalrendszer a hangszigetelés, hangelnyelés, tűzvédelem és statika legszigorúbb épületfizikai követelményeinek is megfelel.


A Feco válaszfalak nagy előnye az áthelyezhetőség: a helyiségek szükség szerint módosíthatók, a falak beépíthetők és kivehetők, vagy ajtók falelemekre cserélhetők. A cég alapvető szakértelme már nemzetközi szinten is meghatározó.


Meggyőződésük, hogy szükség van az erőforrások megőrzésére és a fenntarthatóságra. A rendszer összetevőinek újrahasznosításával a válaszfalak veszteségmentesen áthelyezhetők.

 

 

German Brand Award díjjal tűntették ki a feco-t Berlinben. 

A vállalat két díjat is megkapott Excellent Brands kategóriában: „Product Brand of the Year“ & „Building & Elements“.


A jelölés kétféleképpen történhet. Az egyik út, hogy jelölést kapnak azok a vállalatok, ügynökségek és szolgáltatók, amelyek márkamenedzsmentjük miatt felkeltik a Német Formatervezési Tanács szakértői bizottságainak figyelmét - ez történt a Feco esetében is.


A German Brand Award versenyeztetési eljárása biztosítja a kitűntetés függetlenségét és kiválóságát. Összességében 65 projekt és védjegy kapott „Gold” kitűntetést: 27 az „Excellent Brands“, 38 az „Excellence in Brand Strategy and Creation“ kategóriában.


A zsűri független, interdiszciplináris szakértőkből áll, akik az üzleti élet, a tudomány, a tanácsadás, a szolgáltatások és az ügynökségek területéről érkeznek. A pályázatok értékelése olyan kritériumok alapján történik,  mint a függetlenség, a márka típusossága, jelentősége, a versenytársaktól való megkülönböztetés és a célcsoportnak való megfelelés. A márkamenedzsmentnek olyan szempontokat kell figyelembe vennie, mint a fenntarthatóság, az innováció mértéke és a folyamatosság.


A díjat a German Brand Institute hívta életre, hogy egyedülálló kitűntetéssel díjazhassa a márkák kiemelkedő menedzselését.
 

 

A fenntarthatóság és az erőforrások megőrzése

Az építőiparban az alapanyagfelhasználás hatalmas lépteket ölt, így ma már nem tehetjük meg, hogy ne foglalkozzunk a fenntarthatóság kérdésével. 


Gondolunk a jövőre, és így tesz a feco is! 


A Feco-nál a soron következő FSC és PEFC tanúsítási auditot végezte egy külső auditor, az Ecocert IMOswiss AG. Így 2015. június 2. óta FSC® és PEFC tanúsítvánnyal rendelkező vállalatként működik tovább. A tanúsítás lehetővé teszi számukra, hogy a teljes gyártási folyamat során (CoC, Chain of Custody) igazolni tudják a fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagok felhasználását. Az engedély kódja: FSC-C125054, PEFC/04-31-2463.

 

 

 

Amennyiben úgy gondolod, nem éred be kevesebbel mint a Harvard University épületének felújításakor is felhasznált üvegfal rendszerekkel, IDE kattintva kérheted ajánlatunkat a feco prémium termékcsoportjaira. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00