Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Fedezd fel eltolható üvegfal rendszereinket, amelyekkel világossá, tágassá varázsolhatod a teret!

SIMO

Eltolható üvegfal térelválasztó rendszerek: mobil megoldás irodákba, középületekbe

Eltolható üvegfal térelválasztó rendszerek: mobil megoldás irodákba, középületekbe

Rugalmas térelválasztó megoldásra van szükséged, de szeretnéd élvezni az üveg előnyeit is? Fedezd fel eltolható üvegfal rendszereinket, amelyekkel világossá, tágassá varázsolhatod a teret! 

Eltolható üvegfal térelválasztó rendszerek: mobil megoldás irodákba, középületekbe

Az eltolható üvegfal rendszerek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert hazánkban. Ezek a térelválasztó megoldások ötvözik a mobilfalak praktikusságát, hiszen a fal elemei könnyedén mozgathatóak, akár egy sarokba tolhatóak ezzel megnyitva a teret, és az üvegfalak előnyeit. Az átlátszó üvegpaneleknek köszönhetően nem akadályozzák meg a természetes fény áramlását, ezzel világos, tágas tereket érve el a helyiségben, ráadásul modern megjelenésének köszönhetően bármely irodaházba, középületbe tökéletesen illeszkedik. Fedezd fel az eltolható üvegfal rendszereink előnyeit, és újítsd fel a helyiséget modern megoldásokkal! 

 

Eltolható üvegfal térelválasztó rendszerek

 

Eltolható üvegfalak a KOMANDOR Walls gyártótól, a SIMO GROUP által szerelve

Vállatunk üvegfalak és mobilfalak fejlesztésével, gyártásával, importjával és szerelésével foglalkozik immáron több, mint 10 éve. Ez idő alatt Közép-Európa egyik legkomplexebb termékpalettáját állítottuk össze, hogy minden kedves vásárlónk megtalálja az igényeinek megfelelő térelválasztó megoldást. 


Válogatott partnereinknek és saját fejlesztésű üvegfal rendszereinknek köszönhetően a prémium minőségű exkluzív termékkínálattól a hazai piac igényeihez alkalmazkodó, kiváló minőségű, költséghatékony rendszerekig fedjük le a piacot. A mobilfalak, eltolható üvegfalak tekintetében hosszas keresés és tárgyalások során a KOMANDOR Walls vállalatra esett a választásunk. Mozgatható rendszereik, eltolható üvegfalaik kiváló minőséget képviselnek, a mobilfalak minden előnyét ötvözve! 

 

Eltolható üvegfal rendszereink előnyei

Eltolható üvegfalaink magas minőségben, pontos határidőkkel kerülnek szerelésre megrendelőink irodájában. Ezen üvegfal rendszerek moduláris rendszerben, vevői megrendelésre egyedileg gyártott elemekből készülnek beépítésre, így gyakorlatilag minden területen alkalmazhatóak – szerelésük során pedig törekszünk rá, hogy a helyszíni munkálatokat a lehető leginkább visszaszorítsuk: ennek megfelelően irodádba akár munkaidőben, a kollégák megzavarása nélkül is telepíthetőek! 


Az eltolható üvegfalak esetében, ugyan úgy ahogy a tömör térelválasztó mobilfalainknál, kizárólag felső sínes megoldással dolgozunk, melynek köszönhetően nincs szükség a padlóburkolat megszakítására, küszöb, vagy alsó sín kialakítására. Az üvegfalak eltolva ilyen módon gyakorlatilag láthatatlanok, egyedül a plafonon elhelyezkedő sín emlékeztet jelenlétükre. 

 

Eltolható üvegfal rendszerek változatos parkolómegoldásokkal

A mobilfalak esetében nem csupán a fal esztétikai megjelenése és hangszigetelő képessége fontos a döntéshozatal során, hanem az is, hogy a fal elemei eltolva hova kerüljenek. A KOMANDOR Walls rendszerei ebben is kiváló megoldásokkal szolgál megrendelőink számára: változatos parkolómegoldásainknak köszönhetően az eltolható üvegfalak paneljeit több módon rejthetjük el, hogy biztosan jó megoldás szülessen! 

 

Úgy gondolod, a Te problémádra is megoldást jelenthet egy ilyen eltolható üvegfal rendszer? Vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és kezdjük meg a tervezést! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00