3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Eltolható üveg válaszfal: mobil térelválasztók üvegből, lapozható üvegfalak, mozgatható üvegfalak

SIMO

Világos és praktikus megoldás a térelválasztásra: Eltolható üveg válaszfalak

Világos és praktikus megoldás a térelválasztásra: Eltolható üveg válaszfalak

Az eltolható üveg válaszfalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban. Fényáteresztő és hanggátló képességüknek, mobilis megoldásaiknak köszönhetően ma már rengeteg iroda választja ezt a megoldást a térelválasztás terén. Ismerd meg Te is, mit hozhatsz ki irodádból ezzel a rendszerrel! 

Világos és praktikus megoldás a térelválasztásra: Eltolható üveg válaszfalak

Az üvegfalak, üvegből készült térelválasztó rendszerek jelenleg a legkeresettebb megoldások közé tartoznak az irodafelújítások területén – ugyanakkor sokakban merül fel elvárásként, hogy a telepített válaszfal rugalmas, mozgatható is legyen. A két rendszer előnyeinek ötvözésével ma már elérhetőek az eltolható üveg válaszfalak is kínálatunkban, a KOMANDOR Walls MAW48 rendszerein belül! Miért szeretjük ezeket használni a gyakorlatban? Az alábbiakban erről írunk. 

 

Amennyiben úgy látod, hogy Neked is egy ilyen eltolható üveg válaszfal jelentené a legjobb megoldást irodád felújítása során, IDE kattintva veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a tervezés és kivitelezés során. 

 

Eltolható üveg válaszfalak: az üvegfalak minden előnyével

Az üvegfalak hazánkban még viszonylag újdonságnak számítanak, azonban egyre több cég jön rá ezen megoldás praktikusságára. Az üvegfalak átlátszósága, fényáteresztő képessége a legkisebb leválasztott irodát is hangulatossá és otthonossá varázsolja, segít elkerülni a sötét sarkokat, nem megfelelő fényviszonyokkal rendelkező irodákat. Emellett az üveg válaszfalak nagy előnye esztétikus megjelenésük is: modern, letisztult design-juk a legtöbb irodába tökéletesen illeszkedik, és feldobja annak megjelenését is. 

 

Ezekkel az előnyökkel az eltolható üveg válaszfalak is rendelkeznek amellett, hogy mozgatható térelválasztóként, mobilfalként a falak akár néhány mozdulattal meg is „szüntethetőek”!

 

Eltolható üveg válaszfalak: praktikus kiegészítő kisebb helyiségek kialakítására

Az eltolható üveg válaszfalakat főként abban az esetben ajánljuk megrendelőink számára, ha egy nagyobb területből szeretnének egy vagy több kisebb irodát, tárgyalót leválasztani, és igény van a falak mozgathatóságára. Ilyen esetekben rendkívül fontos a fényáteresztő képesség, amellyel esztétikus megoldást érhetünk el a fentebb megfogalmazott igények kiszolgálásával együtt. 

 

Eltolható üveg válaszfalak felső sínes megoldással, a padlóburkolat megszakítása nélkül

Az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls MAW48 eltolható üveg válaszfalak egyik nagy előnye, hogy az üvegpaneleket kizárólag felső sínes megoldással rögzítjük. Ezen a plafonon elhelyezett sínen lehet a későbbiekben az elemeket tolni, mozgatni – így elkerülhető, hogy küszöböt, vagy a padlóra elhelyezett sínt kelljen alkalmaznunk.


Ennek köszönhetően az eltolható üveg válaszfal eltolt állapotban gyakorlatilag észrevétlen maradhat, a padlóburkolat egységes lehet, egyedül a plafonon látható a diszkrét sínrendszer ami arra utal, hogy ott valamikor fal volt. 

 

Eltolható üveg válaszfalak könnyű szerelhetőséggel, pontos határidőkkel

Az előre gyártott falrendszerek egyik nagy előnye, hogy szerelésük jóval kevesebb időt vesz igénybe mint egy gipszkarton válaszfalé. Irodádba a megrendelés alapján úgy érkeznek meg a panelek, hogy minden olyan szerelési feladatot már elvégeztünk amit a helyszínen kívül is el lehetett, így akár munkaidőben, a kollégák munkájának megzavarása nélkül is telepíthetjük azokat. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00