3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Eltolható térelválasztó: mobilfalak, melyek választ adnak a változatos teremelosztás igényére

SIMO

Eltolható térelválasztó megoldások: mobilfalak, többféle kivitelben

Eltolható térelválasztó megoldások: mobilfalak, többféle kivitelben

Eltolható térelválasztó megoldást keresel irodádba, amellyel szabadon változtathatod meg a teret igényeidhez igazodva? Ismerd meg a KOMANDOR Walls mobilfal rendszereit. 

Eltolható térelválasztó megoldások: mobilfalak, többféle kivitelben

Az eltolható térelválasztó falak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a térelválasztás területén. Ezek a praktikus falrendszerek kiváló megoldást nyújtanak a változatos teremelosztás igényére, hiszen segítségükkel elérhetjük, hogy a falak bármikor elmozdíthatóak, eltolhatóak legyenek – így igény szerint összenyithatod, vagy elválaszthatod a két helyiséget. 


De milyen megoldásokban gondolkodhatunk az eltolható térelválasztók esetében? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat, ha tervezés előtt állsz! 

 

Eltolható térelválasztó tömörfalak: épített fal helyett

Eltolható térelválasztó

Azok számára, akik az épített tömörfalat szeretnék eltolható fallal helyettesíteni a telifal rendszert biztosító KOMANDOR Walls MAW110 eltolható térelválasztót ajánljuk. 


Ez a falrendszer tökéletes megoldást nyújt, ha privát szférát is nyújtó szobákat, helyiségeket szeretnénk elválasztani. Az eltolahtó térelválasztó tömörfalak ráadásul akár több száz színben és felületben elérhetőek, így megrendelőink bátran szabadjára engedhetik fantáziájukat: biztosak vagyunk benne, hogy találunk a helyiségbe esztétikailag is tökéletesen passzoló megoldást. 


Ismerd meg jobban a KOMANDOR Walls MAW110 eltolható térelválasztó tömörfalat IDE kattintva

 

Eltolható térelválasztó, üvegezett tömörfal kivitelben – megoldás az üvegfal és a tömörfal között

Eltolható térelválasztó

Előfordul azonban, hogy a térelválasztás során egy-egy helyiségbe túl kevés természetes fény jutna, vagy csupán egy kis izgalmat, átlátszóságot szeretnénk csempészni az eltolható térelválsztó tömörfalba. 


A KOMANDOR Walls MAW110G eltolható térelválasztó termékcsaládja erre kínál megoldást: a tömörfalak itt üvegezett, ablakokkal kiegészített verzióban készülnek a megrendelői igényeknek megfelelően.


Ismerd meg jobban a KOMANDOR Walls MAW110G eltolható térelválasztó üvegezett tömörfalakat IDE kattintva.

 

Eltolható térelválasztó üvegfalak: teljes átlátszóság

Eltolható térelválasztó

Az üvegfalak nagyon népszerűek napjainkban az olyan helyiségekbe, ahol a túlzott privát szféra nem feltétlen követelmény – vagy azt inkább homályosított üveggel szeretnénk elérni, hagyva a természetes fényt áramolni a helyiségek között. A KOMANDOR Walls MAW48 eltolható térelválasztó üvegfalak erre kínálnak megoldást: a falpanelek itt teljes egészében üvegből készülnek, amelyek a tömör eltolható térelválasztóhoz hasonlóan mozgathatóak.


Amennyiben ilyen üveg eltolható térelválasztót választanál, de esetenként a privát szféra megteremtésére is szükség volna, ajánljuk hozzá okosfóliáinkat, melyekkel az üvegfelület gombnyomásra elhomályosul! 


Ismerd meg jobban a KOMANDOR Walls MAW48 eltolható térelválasztó üvegfalait IDE kattintva
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00