3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Elhúzható üvegfal: mobil térelválasztó rendszerek, mobilfalak üvegből

SIMO

Elhúzható üvegfal megoldások: mobil térelválasztás, az üveg előnyeit kihasználva

Elhúzható üvegfal megoldások: mobil térelválasztás, az üveg előnyeit kihasználva

Az elhúzható üvegfal rendszerek, mobil üvegfalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ügyfeleink körében. Fedezd fel Te is e modern megoldás előnyeit, és újítsuk meg irodád együtt! 

Elhúzható üvegfal megoldások: mobil térelválasztás, az üveg előnyeit kihasználva

Az építőipar rohamos változáson, fejlődésen megy át minden évben, és egyre több modern, minden igényt kielégítő megoldás születik és válik elérhetővé hazánkban is. Ez a fejlődés vezetett oda, hogy az elhúzható üvegfal már akár a Te problémádra is megoldást jelenthet! De mit tudnak ezek a falrendszerek, és miért érdemes ilyenben gondolkodni az épített térelválasztó megoldások helyett? 

 

Rengeteg természetes fény az elhúzható üvegfalakkal

A legtöbb megrendelőnk aki az üvegfalak mellett tette le a voksát, az előnyök között első sorban annak áttetszőségére hivatkozik. Mind a fix, mind az elhúzható üvegfalak esetében élvezheted ezt az előnyt Te is, hiszen ezek a falrendszerek kiválóan alkalmasak még az ablaktalan helyiségek elválasztására is, köszönhetően annak, hogy átengedik a fényt. 


A sötét kis helyiségek helyett tágas hatást érhetsz el, ráadásul a beáramló természetes fénynek köszönhetően az elhúzható üvegfalak egészséges és komfortos munkakörnyezetet teremtenek, amellett, hogy akár a rezsiszámládon is meglátszódhat ennek hatása! 

 

Praktikus megoldás a változatos teremelosztásra elhúzható üvegfalakkal

Az elhúzható üvegfal gyakorlatilag a klasszikus mobilfal és a fix üvegfal ötvezete, így mindkettő előnyeit magában foglalja. Mozgatható elemeinek köszönhetően a falrendszer bármikor eltüntethető, így praktikus megoldást kínál arra is, ha változatos teremelosztásra lenne szükségetek. Tárgyalók kialakításakor, kisebb munkaállomások felosztásakor kiváló választás, amennyiben szeretnétek néha egybe nyitni a teret! 

 

Változatos design, modern megjelenés az elhúzható üvegfalakkal

Az üvegfal megoldások másik nagy előnye megjelenésükben rejtőzik. Az üveg letisztult design-t és modern megjelenést kölcsönöz, amely biztosítja, hogy mind partnereid, mind kollégáid jól érezzék magukat irodádban! 


Ráadásul az üvegfalak esetében is számos választási lehetőséged van, ami a termék megjelenését illeti: választhatod víztiszta üvegezéssel vagy savmart üveggel, kasírozhatjuk bármilyen fóliával, és az üveglapokat tartó alumínium szerkezet színét és felületét is megválaszthatod, hogy a készülő elhúzható üvegfal valóban passzoljon irodád stílusához, megjelenéséhez. 

 

Sérülésmentes és költséghatékony átszerelhetőség elhúzható üvegfalaink esetében

Az elvárások egy iroda felépítésében, elrendezésében szinte folyamatosan változnak. Bár az elhúzható üvegfalak mobil mivoltukkal ezt kiválóan kiszolgálják, mégis előfordulhat, hogy a fal helyzetét szeretnétek megváltoztatni. Az elhúzható üvegfal ebben az esetben sem válik feleslegessé, hiszen a legtöbb esetben a falrendszer átszerelhetősége megoldható, így költséghatékonysága is biztosított! 

 

Fedezd fel az általunk kínált elhúzható üvegfalak paramétereit, ismerd meg a KOMANDOR Walls MAW48 termékcsoportját IDE kattintva, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ITT, és kezdjük meg a tervezést! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00