3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Egyrétegű üvegfal: a legnagyobb üvegfelületek eléréshez használt egyrétegű üvegfalaink

SIMO

Egyrétegű üvegfal rendszerek: egyszerű és gyors, esztétikus megoldás a térelválasztásban

Egyrétegű üvegfal rendszerek: egyszerű és gyors, esztétikus megoldás a térelválasztásban

Esztétikus és gyors megoldásra van szükséged egy-egy helyiség elválasztása során? Ismerd meg egyrétegű üvegfalainkat, melyeket éppen ezt kínálják. 

Egyrétegű üvegfal rendszerek: egyszerű és gyors, esztétikus megoldás a térelválasztásban

Minden kétséget kizáróan az egyik legnépszerűbb termékcsoportunkat alkotják az egyrétegű üvegfalak, melyek minimalizált alumínium szerkezetük, hatalmas üvegfelületük és gyors szerelhetőségük miatt az egyik legjobb választásnak bizonyulnak a térelválasztás területén, amennyiben a magas hanggátló funkció nem feltétlen elvárás. 


Ismerd meg két termékcsoportunkat, melyekkel elkészülhet egyrétegű üvegfalad! 

 

SIMO RAPID – egyrétegű üvegfal prémium minőségben, kiváló ár/érték aránnyal

egyrétegű üvegfal

Saját fejlesztésű fix üvegfal rendszereinken belül is képviseljük az egyrétegű üvegfalak kategóriáját. A SIMO RAPID, egyik leggyakrabban eladott termékünk olyan könnyű és gyors megoldást jelent a térelválasztásban, amellyel kompromisszumok nélkül valósíthatod meg az elképzeld design-t! 
A prémium minőséget ezesetben szakértelmünk garantálja – hiszen a falrendszert mi magunk terveztük meg, fejlesztettük ki ügyfélkörünk igényeihez igazodva. 
 

 

Egyrétegű üvegfal keretes, látszóbordás kivitelben

A SIMO RAPID egyrétegű üvegfalainak esetében a tervezés során lehetőségünk van akár keretes, azaz látszóbordás kivitelt is megálmodni. Ebben az esetben az üvegpanelek magas minőségű alumíniumprofilokba foglalva érkeznek, amely modern és divatos megjelenést kölcsönöz a falfelületnek. 

 

Egyrétegű üvegfal keretmentes kivitelben, a legnagyobb üvegfelületekkel 

Azok számára, akik a letisztultabb megoldásokat kedvelik, a SIMO RAPID egyrétegű üvegfal szintén jó megoldást nyújt – a falrendszer ugyanis készülhet keretmentes kivitelben is, amellyel a legnagyobb tiszta, megszakítás nélküli üvegfelületeket érhetjük el. 

 

Ismerd meg jobban a SIMO RAPID egyrétegű üvegfalait IDE kattintva

 

FECOPLAN – egyrétegű üvegfal a piacon elérhető legmagasabb minőségben 

egyrétegű üvegfal

Ha abba a típusba tartozol, akinek csakis a piacon fellelhető legmagasabb minőség felel meg – vagy éppen az épület követeli meg ezt a fokozatot – a feco prémium német falrendszereket gyártó cég egyrétegű üvegfalai, a fecoplan termékcsoport biztosít jó választást. 


A tökéletesen letisztult, keret- és bordanélküli egyrétegű üvegfalak egyedülálló látványt kínálnak, hiszen használatukkal a legnagyobb üvegfelületek kialakítására is lehetőségünk nyílik. 


Ismerd meg jobban a fecoplan egyrétegű üvegfalait IDE kattintva
 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00