3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Digitális árnyékoló jelentése: mi az a digitális árnyékoló, másnéven okosfólia?

SIMO

Digitális árnyékoló

Lexikon

Digitális árnyékoló


Mi az a digitális árnyékoló?

A digitális árnyékolót más néven okosfóliának vagy intelligens fóliának is nevezik. Neve egy olyan forradalmi technológiát takar, amelynek köszönhetően az árnyékolás, a belátásgátlás gombnyomásra megoldható elegáns, letisztult kivitelben.


A digitális árnyékoló egy 7 rétegből álló, üvegfalakra és ablakokra kasírozható fólia, amely elektromos árammal vezérelhető. A digitális árnyékoló lényege, hogy a fólián belül alapvetően rendezetlen részecskék találhatóak, amelyeknek köszönhetően a fólia tejüveghez hasonló matt felületet képez az üvegen – azonban feszültség hatására, tehát gyakorlatilag gombnyomásra ezek a részecskék rendeződnek, és a fólia tökéletesen átlátszóvá válik. 

 

A digitális árnyékoló alkalmazása

Cégünk a digitális árnyékolót, más néven az okosfóliát a leggyakrabban irodaházak felújítása során használja: az üvegfalakra kasírozva ezzel a technológiával megoldható, hogy egy adott helyiség esetében a belátásgátlást ügyfeleink gombnyomásra megválaszthassák, ezzel szabályozva a privát szférát egy tárgyaló, vagy akár egy irodahelyiség esetében. 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00