3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

A beltéri üvegfalak előnyei: ezért érdemes üvegfalra váltani

SIMO

A beltéri üvegfalak előnyei: avagy miért érdemes neked is ezt az alternatívát választani?

A beltéri üvegfalak előnyei: avagy miért érdemes neked is ezt az alternatívát választani?

Építkezés vagy felújítás előtt állsz? Ismerd meg a beltéri üvegfalak előnyeit, és tudd meg Te is miért érdemes üvegből készíttetni falaidat! 

A beltéri üvegfalak előnyei: avagy miért érdemes neked is ezt az alternatívát választani?

A beltéri üvegfalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is. Nem is csoda, hiszen rengeteg előnyét ismerjük ezeknek a moduláris falrendszereknek az épített falakkal szemben – ráadásul ma már széles körben elterjedtek, és akár számodra is elérhetőek! Ha irodaházat építtetsz, vagy éppen felújítás előtt állsz, mindenképp érdemes megismerkedned ezzel az alternatívával: mutatjuk is a beltéri üvegfalak előnyeit! 

 

Világos, tágas terek a beltéri üvegfalak segítségével

A nagyméretű üvegablakok már évekkel ezelőtt meghódították az építtetők szívét – nem is véletlen. A nagy mennyiségű természetes fény az irodában nem csak esztétikailag fontos, de a kollégák jólétét, koncentrációs készségét is növelik, sőt, egészségük megőrzésében is fontos szerepet játszik! Miért szeparálnád hát el tömörfalakkal a kis irodahelyiségeket, ezzel sötét munkaállomásokat kialakítva? Az üvegfalak beltéri használata elősegíti, hogy az irodahelyiségek világosak maradjanak, és tágasabbnak tűnjenek. 

 

Modern megjelenés beltéri üvegfalakkal

Az irodadesign az elmúlt pár évben erősen felértékelődött. Mióta az iroda nem csak a munkatársak bázisa, de sok esetben az üzleti megbeszélések helyszíne is, azóta annak megjelenése már nem csak a szervezeti kultúrát befolyásolja – de a partnerek első benyomásában is fontos szerepet játszik.  A beltéri üvegfalak ezen is sokat segíthetnek: a világos, tágas terek, a modern megjelenésű – akár keretes, akár keretmentes üvegfal rendszerek – egy letisztult összképet adnak, amely biztosan mindenkinek pozitív élménnyel szolgál. 

 

A beltéri üvegfalak kiváló hangszigetelő tulajdonságai

Egy irodában nem csak a fények (hiánya) de a kellemetlen hanghatások, beszűrődő hangok hiánya is káros hatással lehet a munkavégzésre. A beltéri üvegfalak szerencsére ebben is jól teljesítenek: amennyiben fontos számodra a falak hangszigetelő tulajdonsága, válassz kétrétegű üvegfal rendszert irodád elválasztására, hiszen ezek kiválóan teljesítenek ezen a téren! 

 

Költséghatékony és gyors megoldás beltéri üvegfalakkal

Egy építkezés, de akár csak egy felújítás is költséges és hosszú folyamat lehet, amely akár a napi munkavégzésbe is beleszólhat. Ez pedig még egy előny, amelyet a beltéri üvegfalak mellett fel tudunk sorakoztatni: az általunk kínált üvegfal rendszerek esetében igényeidnek megfelelően előre legyártjuk a lapokat, sőt, azokat lehetőségeinkhez mérten még saját telephelyünkön összeszereljük – hogy a helyszínen a lehető legkevesebb munkánk maradjon! Ennek köszönhetően a beltéri üvegfalak telepítése gyors, adott esetben akár a munka megzavarása nélkül is történhet.


Az üvegfal rendszerek ráadásul sok esetben költséghatékonyan átszerelhetőek, akár át is telepíthetőek – így végeredményben egy költséghatékony, gyors megoldást kínálunk irodád térelválasztására. 
 

Élvezd Te is a beltéri üvegfalak előnyeit, vedd fel velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és tervezzük meg irodád új arculatát! 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00