Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Belső térelválasztó rendszerek - térelválasztó megoldások, üvegfalak, mobilfalak előnyei

SIMO

Belső térelválasztó rendszerek: design és praktikum, amely akár évtizedeken át kiszolgál

Belső térelválasztó rendszerek: design és praktikum, amely akár évtizedeken át kiszolgál

Legyen szó akár egy irodáról, akár középületről vagy szórakoztatóipari egységről, gyakran előfordul hogy egy-egy helyiség leválasztása válik szükségessé. A bontási és építési munkálatok helyett egy belső térelválasztó rendszerrel is megoldható ez, melynek előnyeit és legfőbb tudnivalóit gyűjtöttük össze az alábbiakban!

Belső térelválasztó rendszerek: design és praktikum, amely akár évtizedeken át kiszolgál

A belső térelválasztó rendszerek rendkívül praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak arra az esetre, ha egy – vagy több – új helyiség, szoba, iroda kialakítására lenne szükség. Ezek a térelválasztó rendszerek modern, gyors és költséghatékony megoldást nyújtanak kompromisszumok nélkül, ráadásul időtálló, mégis a későbbiekben is variálható kivitelben. Fedezd fel az általunk kínált belső térelválasztó rendszerek előnyeit! 

 

Miért érdemes belső térelválasztóként falrendszerben gondolkodni?

Hagyományos építészeti megoldásként egy-egy új helyiség leválasztása esetében a legtöbben új fal beépítésében gondolkodnak. Természetesen ez is egy megoldás, de az új helyiség igénye egy belső térelválasztó rendszerrel is megoldható, amelynek számos előnyét ismerjük.

 

A belső térelválasztó rendszerek gyors és tiszta szerelhetősége

Az építési munkálatok a legtöbb esetben rendkívül sokáig elhúzódhatnak, arról nem is beszélve, hogy az építkezés teljes ideje alatt használhatatlanná válik az adott helyiség, és a munkálatok során rendkívül sok por és kosz is keletkezik. Ez sok helyen nem kívánatos esemény, hiszen a munka nem állhat meg a felújítás teljes idejére.

 

Ezzel szemben az általunk kínálat megoldás, a belső térelválasztó rendszerek telepítése jóval kevesebb bosszúságot okoz! A tervezést követően a kiválasztott üvegfalak vagy tömör(teli) falak legtöbb elemét üzemünkben készítjük el, így a helyszíni szerelést minimálisra szorítva sokkal kényelmesebb folyamat alakítható ki az építkezésnél. A szerelés a legtöbb esetben (természetesen ez a helyiség adottságaitól is függ) nem jár bontási munkálatokkal, hatalmas, mindent beterítő porral – így a belső térelválasztó rendszer telepítése után hamar birtokba vehetitek az új szobát, irodát. Köszönhetően saját, Magyarországon helyet foglaló gyárunknak és megbízható gyártási technológiánknak, a belső térelválasztó rendszerek telepítése gyorsan pontosan történik, nem szükséges csúszásokkal, késésekkel számolnod!


A belső térelválasztó rendszerek átszerelhetősége

Egy építkezés során a tervezéskor érdemes minden eshetőségre felkészülni. Már amennyiben ez lehetséges. Sajnos még a legprecízebb tervezésnél is előfordul, hogy évek múltán megváltoznak az igények, és a kialakított elosztás már nem felel meg ezeknek! Ilyenkor kezdődik minden elölről, bontással, felújítás utáni takarítással…


A belső térelválasztó rendszerek esetében ezzel szemben kalkulálhatnak vele megrendelőnk, hogy a kiválasztott falrendszert akár évek múlva is költséghatékonyan és gyorsan átszereljük igény szerint. Köszönhetően falrendszereink moduláris kiépítésének nem okoz problémát a helyelosztás megváltoztatása, a falak bővítése sem! 

 

A belső térelválasztó rendszerek esztétikus, modern megjelenése

Egy-egy helyiség megtervezésekor nem csupán annak funkcionalitására, de esztétikumára is ügyelnünk kell. Alapvető elvárás megrendelőink oldaláról, hogy a tervezett belső térelválasztó rendszer tökéletesen illeszkedjen a helyiség stílusához és megjelenéséhez, és ezzel nincs is probléma. 

Az általunk kínált mindhárom termékcsoport (Simo üvegfalak, Feco prémium térelválasztó rendszerek, Komandor Walls mobilfalak) belső térelválasztó rendszerei esetében több száz szín és felület közül válogathatnak megrendelőink, így a készülő falrendszer nem csak hogy passzol majd a térbe, de annak díszeként is szerepelhet! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00