3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Belső térelválasztó falrendszerek karbantartása, kezelése

SIMO

Belső térelválasztó falrendszerek karbantartása

Belső térelválasztó falrendszerek karbantartása

Falrendszereinkhez egyedülálló garanciális csomagokat biztosítunk, valamint vállaljuk falrendszerek átszerelését, bővítését és korszerűsítését.

Belső térelválasztó falrendszerek karbantartása

A megváltozott élethelyzetre reagálva, legyen szó iroda vagy tárgyaló méreteink változtatásáról, akár egy helység utólagos felosztásáról, ügyfeleink már meglévő belső térelválasztó falrendszereit igény szerint bővítjük, átépítjük és korszerűsítjük.

 

Termékeinkre 3-tól 6 évig terjedő garanciát vállalunk, mely időszak alatt bármely esetlegesen adódó garanciális meghibásodást a lehető legrövidebb idő alatt orvosolunk

 

Minden, nem a rendszer hibájából keletkezett sérülés és meghibásodás esetén is vállaljuk belső térelválasztó rendszereink helyreállítását

 

Belső térelválasztó rendszerek átépítése

A belső térelválasztó rendszerek – legyen szó akár egy üvegfalról, akár egy mobilfalról – egy adott élethelyzetben a helyiség teremelosztását hivatott megváltoztatni. Előfordul azonban, hogy ezek az élethelyzetek és igények az évek során megváltoznak, és a belső térelválasztó rendszer kiépítése ennek az új helyzetnek már nem felel meg. 

 

Gondosan megválogatott, stabil beszállító partnereinknek és saját üzemünknek köszönhetően az ilyen megváltozott teremigényekre évek múlva is tudunk reagálni, térelválasztó rendszereinket ügyfeleink kérése alapján bármikor tudjuk bővíteni, átépíteni, igény esetén korszerűsíteni. 

 

Belső térelválasztó rendszerek garanciális javítása

Prémium minőségű térelválasztó rendszereink esetében rendkívül ritka, hogy garanciális probléma lépne fel – de természetesen erre az eshetőségre is fel vagyunk készülve. A legtöbb felmerülő garanciális probléma percek alatt megoldható – például az épület elmozdulásából fakadóan előfordulhat, hogy egy-egy ajtót újra be kell állítani – de természetesen minden jellegű garanciális meghibásodásra a tőlünk megszokott rugalmassággal és gyorsasággal reagálunk. 

 

Térelválasztó rendszereinkre 3 év alap gyártói garanciát vállalunk, amely igény szerint kiegészíthető 6 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.  

 

Belső térelválasztó rendszerek helyreállítása

Bárhol előfordulhatnak balesetek, így a belső térelválasztó rendszerek is ki vannak téve ennek veszélyének. Bár az általunk forgalmazott prémium minőségű térelválasztók rendkívül strapabíróak, bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a rendszer hibáján kívül történik sérülés a válaszfalon. Az ilyen jellegű sérüléseket is képesek vagyunk helyreállítani, illetve adott esetben a moduláris elemeknek köszönhetően a sérült részt cserélni. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00