Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Átlátszó térelválasztó fal: üvegfalak, átlátszó térelválasztó falak, fix falak a SIMO Group Kft.-től

SIMO

Átlátszó térelválasztó fal, üvegfal a SIMO Group-nál: minden igényre van megoldásunk

Átlátszó térelválasztó fal, üvegfal a SIMO Group-nál: minden igényre van megoldásunk

Több, mint 640 projekt, és 38000 méter beszerelt átlátszó térelválasztó falrendszer után úgy gondoljuk elmondhatjuk, hogy széles rálátásunk van a területen felmerülő igényekre. Termékfejlesztésünk és partnereink gondos kiválasztása során pedig célunk nem más, mint hogy minden ilyen igényt képesek legyünk maximálisan kiszolgálni – amelynek köszönhetően kínálatunkban az átlátszó térelválasztó falak, üvegfalak minden rétegét megtalálod: a költséghatékonytól a prémium kategóriáig.

Átlátszó térelválasztó fal, üvegfal a SIMO Group-nál: minden igényre van megoldásunk

Feco – a prémium minőségű átlátszó térelválasztó falak, üvegfalak gyártója

A német precizitás nem csak az autóiparban, de az építészetben is felüti a fejét, és termékpalettánkra mindenképp szerettünk volna egy olyan gyártó termékeit is felhelyezni, amely az elérhető legmagasabb minőséget képviseli. Így született meg a megállapodás köztünk és a feco német átlátszó térelválasztó fal, tömörfal gyártó között, amelynek köszönhetően itthon is elérhetővé tehettük ezt a kifogástalan minőséget. 


A feco gyártó minden terméke egymással kompatibilis, így a tervezés során nem csak átlátszó térelválasztó falakkal, de tömörfalakkal (telifalakkal) is operálhatunk amellett, hogy számos funkcionális kiegészítő közül is válogathatunk – kezdve a beépített szellőző rendszerektől az akkusztikus paneleken át egészen az irodai rendszerezőkig, bútorokig. 

 

Amennyiben a legmagasabb minőséget keresed, IDE kattintva ismerheted meg a feco átlátszó térelválasztó rendszereit!

 

SIMO – a költséghatékony, kompromisszummentes átlátszó térelválasztó falak gyártója 

Természetesen a legmagasabb minőségnek ára is van, és több, mint 10 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a hazai piacon bizony sajnos ezt nem mindenki engedheti meg magának, illetve nem mindenkinek van erre szüksége, igénye. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem élvezheti mindenki az átlátszó térelválasztó falak előnyeit kompromisszumok nélkül! A fenti tapasztalásra alapozva kezdtük meg saját termékcsoportunk fejlesztését, amelynek keretében gyors és pontos szerelési határidőkkel, kiváló minőségű átlátszó térelválasztó falak közül is választhatsz egyenesen a magyar gyártótól – azaz tőlünk. 


Amennyiben egy gyors és költséghatékony, mégis kiváló minőségű megoldást keresel, IDE kattintva ismerheted meg a SIMO átlátszó térelválasztó falait! 
 


 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00