3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Ahogyan projektjeinket koordináljuk

SIMO

Ahogyan projektjeinket koordináljuk

Ahogyan projektjeinket koordináljuk

Mindennapi munkánk során a minőségre és kommunikációra kiemelt figyelmet fordítunk. Meggyőződésünk, hogy a projektek gördülékeny lebonyolításának nélkülözhetetlen alapfeltétele, hogy azokat egy olyan rendszerben kezeljük, amely könnyen tervezhető, hatékonyan alakítható, jól átlátható és teljes mértékben nyomon követhető.

Ahogyan projektjeinket koordináljuk

A minőség garantálásának kulcsa a hatékony munkavégzés

 

A kommunikáció köztudottan sarkalatos pontja a munkafolyamatok hatékony kivitelezésének, ezáltal pedig a minőség garantálásának egyaránt. Annak érdekében, hogy hatékonyan végezzük munkánkat és minimalizáljuk a hibák előfordulását, projektmenedzsment keretében irányítjuk feladatainkat. Projektmenedzsmentünk összefogja a különböző részlegek közti kommunikációt és munkafolyamatokat, beleértve az értékesítést, a helyszíni felmérést, a tervezést, a gyártást, a logisztikát és a helyszíni beépítést.

 

Projektmenedzsereink felelőssége, hogy felügyeljék a feladatok kiosztását és a csapat tagjainak munkaterhelését. A projektek a gördülékeny lebonyolítás, illetve az esetlegesen felmerülő problémák kezelése érdekében rendszeres projektmegbeszélések keretében is áttekintésre kerülnek. A projektek lezárásakor partnereinktől visszajelzéseket gyűjtünk, melyeket kiértékelünk annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat még inkább javítani, fejleszteni tudjuk.

 

Megrendelőinket a munka teljes időtartama alatt támogatjuk és végig kísérjük, ehhez segítségünkre van egy komplex belső vállalati rendszer. Az igényekhez igazodva ajánlásokat teszünk, komolyabb mérnöki háttérrel tervezünk, és az elérhető legmagasabb színvonalon kivitelezzük munkáinkat.

 

Cégünk szervezettsége és kollégáink szakértelme együttesen biztosítja a minőséget és akár a legösszetettebb igények szerinti megvalósítást.

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00