3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: a Stravaco Építőipari Kft. iroda épületének üvegfalai

SIMO

Referenciánk: a Stravaco Építőipari Kft. iroda épületének üvegfalai

Referenciánk: a Stravaco Építőipari Kft. iroda épületének üvegfalai

A Stravaco Építőipari Kft. megbízásából üvegfal rendszereinket alkalmazva alakítottuk ki a vállalat irodájának belső térelválasztását.

Referenciánk: a Stravaco Építőipari Kft. iroda épületének üvegfalai

 

A Stravaco Építőipari Kft.-ről pár szóban

 

A Stravaco cégcsoport vezetői több, mint 30 éve, 1992 óta tevékenykednek a magyarországi építőiparban. A vállalkozás a mélyépítési ágazatot célozta meg, emellett nagyobb figyelmet fordítottak bontási munkálatok szakszerű kivitelezésére és a kapcsolódó szállítási feladatok elvégzésére. A mélyépítéshez kapcsolódó építőipari kivitelezési munkák teljes körű elvégzését nemcsak belföldön, hanem külföldön is vállalják, eszközparkuknak és szakembereiknek köszönhetően. A nagytömegű földmunkák, a közlekedésépítési, vízépítési és környezetvédelmi beruházások megvalósítása, illetve különböző bontási feladatok elvégzése főbb profilukba tartozik.

 

Megrendelői igények és kivitelezés

 

Az irodaépület térelválasztásánál a dizájnos kivitelezés mellett a hatékony munkavégzés lehetőségének biztosítása is kiemelt fontosságú volt. A kialakításhoz saját fejlesztésű, SIMO rapid egyrétegű üvegfalrendszerünket használtuk - a kért hanggátlási igényeknek eleget téve – VSG hanggátló üvegezéssel.

Üveg térelválasztó rendszereink két földszinti irodát választ le a beltérben - melyek közül az egyik egy sarki iroda -, lehetővé téve, hogy a munkaterületek nyugodt környezetet biztosítsanak a munkavégzéshez.

 

A SIMO Rapid üvegfalú irodákat a földszinten, illetve az emeleten található irodákat egyszárnyú, keret nélküli SIMO Door üvegajtókkal láttuk el, automata küszöbbel felszerelve.

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00