3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

A mobilfalak szakértője, a SIMO GROUP partnere

SIMO

A mobilfalak szakértője, a SIMO GROUP partnere

A mobilfalak szakértője, a SIMO GROUP partnere

A SIMO GROUP több mint 10 éves falrendszer-kivitelezői szakértelme és a KOMANDOR WALLS 25 éves mobilfal-gyártói tapasztalata töretlen sikernek örvend Magyarország mobilfal piacán. A KOMANDOR WALLS szakterülete a belső terek elválasztása és fejlesztése, azok kényelmes és funkcionális felhasználása érdekében üveg illetve tömör mobilfalak gyártásával. Egy megbízható, hagyományokkal rendelkező lengyel székhelyű vállalat, amely mindig az innováció irányába halad. Ők a belsőépítészet egyik globális szakértője 25 éves tapasztalattal. Tevékenységük 42 országot fed le minden kontinensen, köztük 2019 óta Magyarországot is.

A mobilfalak szakértője, a SIMO GROUP partnere
2019 elején a KOMANDOR WALLS felkereste cégünket, hogy partneri kapcsolatot építsen ki Magyarországon. Már az első találkozásunkkor kölcsönös szimpátia alakult ki a két cég között, és az együttműködésünk azóta is folyamatos és eredményes. Megrendelőink, különösképp a generálkivitelezők nagyon szeretik a KOMANDOR WALLS által gyártott mobil térelválasztó falrendszereket. Ennek oka elsősorban abból adódik, hogy ilyen kiváló minőségben ők ajánlják a legköltséghatékonyabb falrendszereket.
 
 

Megfelelő minősítésű, kiváló minőségű mobilfal-rendszerek

A KOMANDOR falak prémium minőségének titka a precíz részletekben rejlik. Különleges tervezői, technológiai és mérnöki csapatuk van, akik nagyon magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. A mobilfalak összes elemét gondosan megtervezték, felépítették és többszörös vizsgálatoknak vetették alá. Minden részlet pontossága közvetlen hatással van a KOMANDOR mobilfalak használhatóságára. A legkisebb elemekre való odafigyelés lett számukra a legfontosabb érték. Elsődleges céljuk, hogy olyan egyedülálló, kiváló minőségű mobilfalakat gyártsanak, amelyek garantálják a hosszú távú használat kényelmét.

 

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

 

A mobilfalak legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében minden olyan engedéllyel és tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyek dokumentálják a mobilfal-elemek műszaki paramétereit. Az összes alkatrész és a teljes mobilfal-rendszer pontos tesztelése bizonyította megbízhatóságát. A termékminőség biztosítása érdekében 3 éves jótállást nyújtanak mobilfalaikhoz.

 

Miért olyan kiválóak a KOMANDOR mobilfalak?

A KOMANDOR mobilfalak sikere a legmagasabb minőségű alapanyagokra, termékekre, a profi és hozzáértő szakemberekre, valamint a kifejezetten erre a területre szakosodott mérnökök munkájára épül. A világ minden tájáról szerzett 25 éves tapasztalat tette őket valódi szakértőkké az építőiparban és a térelválasztásban. Mobil falrendszereik mind az egyéni ügyfelek, mind a nagykereskedelem, mind az üzleti vállalkozások igényeit kielégítik azáltal, hogy egyesítik a funkcionalitást, a könnyű használatot, a kényelmet és a magas esztétikai élményt.

 

A sokéves tapasztalat lehetővé tette számukra, hogy megismerjék a dinamikusan változó piacot irányító rendszereket. A folyamatos átalakulásokkal való lépéstartáshoz nagy rugalmasságra és kreativitásra van szükség. Ez a két tulajdonság vált a KOMANDOR WALLS igazi erősségévé. Mobilfal-rendszereikkel olyan megoldást hoztak létre a térelválasztás piacára, amely hatékonyan kezeli egy helyiség adottságait miközben a belső teret az aktuális igényekhez igazítja.

 

A KOMANDOR WALLS bemutatta a piacon az akusztikus válaszfalakat, amelyek a belső terek könnyű felosztásának egyik nagyszerű megoldása. Ez az innováció egy tökéletes példa egy nagyszerű ötlet és a kiváló minőségű termék kombinálására. A KOMANDOR WALLS termékkínálata olyan mobilfalakból áll, amelyek a helyiség mennyezetébe szerelt sínek mentén mozgatható, mobil falelemekből állnak, amelyek lehetnek akár üvegből vagy tömör felületből. Mindkét rendszert megkülönbözteti a tartós és stabil konstrukció és a gyakorlatilag korlátlan számú változatban lehetséges kombinálhatóság.

 

 

 

 

Magyarországi együttműködésünk során a SIMO GROUP elvégzi a helyszíni felméréseket, amelyek alapján a KOMANDOR WALLS szakemberei megtervezik és legyártják a falrendszereket. A mobilfalak ideszállítása után pedig cégünk tapasztalt és képzett szerelőcsapatával beépíti azokat.


 

Ismerje meg a KOMANDOR WALLS térelválasztó mobilfal-rendszereit!

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00