Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

A kiváló minőség garanciája: professzionális üvegfal kivitelezés

SIMO

A kiváló minőség garanciája: professzionális üvegfal kivitelezés

A kiváló minőség garanciája: professzionális üvegfal kivitelezés

Az üveg térelválasztó rendszerek szerelése komoly műszaki tudást és precizitást igényel, melyre érdemes kiemelt hangsúlyt fektetni.

A kiváló minőség garanciája: professzionális üvegfal kivitelezés

A folyamat során minden lépés fontos szerepet játszik a végeredmény minőségében, a felhasználói élményben és megelégedettségben.

Bejegyzésünkben képeink és videónk segítségével bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, hogyan zajlanak a kivitelezési munkálatok, melyek során saját fejlesztésű SIMO rendszereink kerülnek beépítésre.

 

Szerelő csapatunkról

 

Leányvállalatunk, a Wall Constructor Kft. Európa szerte jeleskedik szaktudásával és precizitásával az üvegfalak és térelválasztó rendszerek beépítésében.

Szerelő brigádunk 12 külön csapatból áll, akik megközelítőleg 40 fős létszámmal rendkívül jól szervezett és hatékony munkát végeznek. Koordinációjukat egy adminisztrációs és menedzsment csapat látja el, akik támogatják és irányítják a csapatok munkáját.

Cégünk szakembereinek jelentős része rendelkezik több éves tapasztalattal az üvegfalak beépítésében, sőt számos munkatársunk már több mint 10 éve erősíti csapatunkat szaktudásával.

 

 

A minőség garantálása

 

A szervezés, a kivitelezési minőség, az egyéb szakágakkal történő zökkenőmentes együttműködés és a határidők szigorú betartása teszi lehetővé szolgáltatásunk magas színvonalát. Mindemellett a kiváló végterméket és a rövid átfutású helyszíni kivitelezést a precíz tervezési folyamatunk, illetve a korszerű gyártástechnológiánk teszi lehetővé.

 

Nem szeretjük a meglepetéseket, éppen ezért projektmenedzsereink minden esetben alaposan megvizsgálják a helyszíni körülményeket, továbbá felmérik a megrendelő igényeit és ahhoz igazodva tervezik meg a szerelési folyamatot.  

 

Kivitelezés képekben

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00