Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: a kisállat klinika impozáns üvegfalai

SIMO

Referenciánk: a kisállat klinika impozáns üvegfalai

Referenciánk: a kisállat klinika impozáns üvegfalai

Üvegfalaink a DOGMOVET-DOGMOPHARM Kft. kisállat klinikáján is stílusos atmoszférát teremtenek, tökéletesen illenek a korszerű rendelő és állatpatikához.

Referenciánk: a kisállat klinika impozáns üvegfalai

DOGMOVET-DOGMOPHARM Kft.-ről röviden

 

A rendelő a legmodernebb ultrahang-, röntgen-, laboratóriumi és számítástechnikai rendszerekkel biztosítja a legmagasabb minőségű ellátást a kisállatok számára.

A klinikán három kezelő és egy, minden igényt kielégítő műtő áll rendelkezésre. A rutin ellenőrzésektől a bonyolult sebészeti beavatkozásig terjednek egészségügyi szolgáltatásaik. A cég a barátságos környezet megteremtése mellett a háziállatok hatékony és szakszerű ellátására helyezte a hangsúlyt.

 

 

A rendelő és állatpatika kialakítása

 

Már a váróterembe lépve egy rendkívül modern térben találjuk magunkat.

A recepciós pult mindkét oldalán egy-egy keret nélküli, fekete csőfogantyúval ellátott üveg tolóajtót építettünk be, ezzel biztosítva a teljes átjárhatóságot.

 

Nem csak a recepción, de a két vizsgálóhelyiség között is találkozhatunk SIMO Rapid üvegfalunkkal. Az ennél a falnál beépített technikai panelre kézfertőtlenítő adagolók kerültek felhelyezésre, a két helyiség közötti üvegajtó pedig automata küszöbbel lett ellátva. 

 

Megrendelőnk a teakonyha leválasztására is SIMO Rapid üvegfalunkat választotta, mely így egy letisztult összképet eredményezett.

 

 

Az elkészült projekt képei

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00