3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

10 éves a SIMO GROUP Kft.

SIMO

10 éves a SIMO GROUP Kft.

10 éves a SIMO GROUP Kft.

Mérföldkőhöz érkeztünk: cégünk jelenlegi jogi formájában 2024 júniusában 10. születésnapját ünnepli. 

A magyar székhelyű SIMO GROUP Kft. mára már Európa szerte elismert szereplője a korszerű térelválasztás piacának. Vállalkozásunk gyökerei Németországba vezethetők vissza, évtizedekkel korábbra, amelynek köszönhetően végig részesei lehettünk a szakma evolúciójának.

10 éves a SIMO GROUP Kft.

A cégről pár szóban

 

Cégünk 2014 júniusában alakult. Az elmúlt 10 év során több, mint 1000 projektet valósítottunk meg Európában, mely több, mint 100.000 méter beszerelt térelválasztót és üvegfalat jelent, mindeközben pedig átfogó ismeretet szereztünk számos európai térelválasztó és üvegfalakat gyártó cég rendszereiről, megoldásairól.

 

Ez alatt az idő alatt megszerzett tudásunkat saját termékeink megvalósításába fektettük, amelyek folyamatos fejlesztésével megrendelőink térelválasztási elképzeléseit valósítjuk meg. Az évek alatt a saját kézben lévő, hazai gyártásunkat automatizáltuk, magyar termékeinkkel és szerelési kapacitásunkkal nem csak Magyarországon, de a nemzetközi iparágban is jelen vagyunk.

 

 

Értékeink és erősségeink

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a kommunikációra, munkáinkat éppen ezért projektmenedzsment keretein belül kezeljük. Partnereinket a projekt kezdetétől a végéig kísérjük, a felmerülő igényekhez igazodva ajánlunk, tervezünk és az elérhető legmagasabb színvonalon kivitelezünk. Cégünk szervezettsége mellett kollégáink szakértelme is hozzájárul a minőség garantálásához, az egyedi elképzelések megvalósításához.

 

 

Célkitűzéseink

 

Terveink között szerepel termékeink folyamatos fejlesztése, célunk, hogy egyedülálló megoldásainkkal hozzájáruljunk az iparág fejlődéséhez. A termékeink és szolgáltatásaink iránti növekedő kereslet gyártási kapacitásunk folyamatos bővítését teszi lehetővé, mely nagyban hozzájárul a hatékonyságunk optimalizálásához. Belföldi törekvéseinken felül nagy figyelmet fordítunk az export piaci lehetőségek kiaknázására és nemzetközi jelenlétünk további erősítésére.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00