biztonsági védőfalak kereskedők számára
biztonsági védőfal dohányboltban

SIMO GROUP üveg védőfal megoldások

Testreszabott biztonsági üveg védőfalak,
igényes és felelősségteljes vállalkozások üzlethelyiségeibe

Valódi üveg védőfalak, a hosszútávú és megbízható védelem elérése érdekében

Kiváló minőségű, költséghatékony alumínium szerkezetes válaszfal megoldások készre gyártva illetve egyedi igényeknek megfelelően is.

A kialakult járványhelyzet rendkívüli óvintézkedésekre kötelez valamennyiünket, melyben minden üzlet és vendéglátó egység érintett. Mostanra minden vállalkozás számára egyértelművé vált, hogy a jelenlegi helyzet nem csak rövidtávú akadályokat állít elénk és teljes alkalmazkodást igényel, hosszútávon megbízható megoldásokkal.  Ez kiemelten vonatkozik a gyógyszertárakra, dohányboltokra, élelmiszerboltokra és egyéb üzletekre, hiszen ezek nyitvatartását folyamatosan biztosítani kell.

Biztonsági védőfal gyógyszertárban a kiadó ablaknál

Cégünk, ahogyan járvány előtt is, értéknövelő és hosszútávú megoldást nyújtó védőfalakat szállít vállalkozások részére,
mindezt a legköltséghatékonyabb technológiákkal és szolgáltatásokkal támogatva.

Az utóbbi hetekben irreálisan beárazott polikarbonát és plexi úgynevezett „leheletfogókkal” szemben hosszútávon is megbízható, továbbá fertőtlenítve és felületi sérülések nélkül tisztítható megoldást biztosítanak üvegfalaink, vírusvédelem és vagyonvédelem szempontjából egyaránt.

Termékeink esztétikusak, továbbá valódi értéket biztosítanak rendkívül költséghatékonyan. Egyedülálló szolgáltatásokkal és nagy hangsúlyt fektetve a folyamatos kommunikációra, bármely méretű vállalkozásnak kialakítjuk a legjobb ár-érték arányú védelmet.

Ha szeretné tartósan biztosítani az üzlethelyiségben dolgozói és vásárlói védelmét, fenntartva ezzel a folyamatos forgalmat, továbbá igényes, esztétikus és minőségi védőfalat keres, akkor ajánlatunk pontosan Önnek szól.

üveg biztonsági védőfal

Mit érdemes tudni a SIMO GROUP üveg védőfalakról?

Kezdetben a polikarbonát és plexi védőfal megoldásainkat tartottuk a legideálisabbnak, és kizárólag ezekkel igyekeztünk kiszolgálni a megkereséseket, de gyorsan rájöttünk, hogy a jelenlegi helyzet hosszútávú megbízhatóságot igényel, amire egyértelműen az üvegből készült védőfalak a legalkalmasabb.

Üveg védőfalaink kiváló minőségű alapanyagokból állnak, továbbá a jelenlegi bizonytalan helyzetre való tekintettel, hosszútávú megoldást biztosítanak.

Védőfal megoldásaink saját fejlesztésű profilrendszereinknek és közel 50 vállalkozásnak kivitelezett üveg védőfalak eredményeként lettek tökéletesítve, melyek minősége több mint 10 év üvegfalak gyártásában és kivitelezésében szerzett tapasztalatunknak köszönhetően garantálható.

Termékeinkre legalább 12 hónap garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett.

Műszaki tudnivalók a SIMO GROUP védőfalról

  • A védőfal szerkezete: saját, üvegfalakhoz fejlesztett alumínium szerkezetek
  • Védőfal betét: edzett (ESG) és laminált (VSG) biztonsági üveg 6, 8 és 10 mm vastagságban
  • Felület: víztiszta síküveg / natúr és egyedi RAL színre porfestett alumínium szerkezet
  • Rögzítés: speciális alkatrészek, csavarozással és ragasztással rögzítve
  • Nyílás áru és pénz átadásához: igény szerint alakítható
Biztonsági védőfal dohányboltban a pénztárnál

SIMO üveg védőfalak

Tekintse meg referenciáinkat!

Ügyfeleink véleménye

"A védőfalra az ügyfeleink, valamint a munkatársaink védelme érdekében volt szükségünk. A Simo Group weboldalán vettem fel a kapcsolatot a céggel. Az ajánlatkérés elküldése után nagyon gyorsan megkerestek minket. Az árajánlat elfogadásával egy időben, kitöltöttük a megrendelőlapot. A cég által elküldött díjbekérő alapján utaltuk az előleg összegét. A helyszíni felmérést azonnal elvégezték, és két munkanap elteltével felszerelték a minőségi kivitelben elkészített védőfalat. Ezután megkaptuk a szolgáltatásról készült számlát. A felmérés és szerelés kivételével minden elektronikus formában zajlott. Csak elismeréssel szólhatunk. Nagyon professzionális szolgáltatással találkoztunk minden tekintetben. Számos ügyfelünk tetszését is megnyerte a munka minősége, ezek közül már többen is kérték tőlünk a Simo Group elérhetőségét. Természetesen mi magunk is velük folytatjuk a további védelem kiépítését. Minőségi kedves Emberek, minőségi munka!"

Mészáros János ügyvezető

LA Center Kft, Budapest

"A koronavírus járvány terjedése miatt dolgozóink egészségének védelme érdekében jutottam arra a döntésre, hogy gondoskodni kellene valamilyen mechanikai védelemről. E-mailben történt hirdetésük felkeltette a figyelmemet. Már az első kapcsolatfelvételkor szakszerű és korrekt tájékoztatást kaptam. A megrendelőlap és a helyszínről készített fényképek alapján már pontos árakkal és méretekkel kaptam meg a visszaigazolást. Ami számomra is meglepő volt, hogy a megrendelés véglegesítésétől számított 5 napon belül leszállították az igényes alumínium keretbe foglalt, masszív plexi falakat. A helyszíni szerelés gyors és szakszerű volt, nem zavarták munkájukkal a gyógyszertár folyamatos működését. A felszerelés igényes volt, és gondosan vigyáztak a nemrég elkészült bútorzat minőségének megóvására. A plexifalat úgy szerelték fel, hogy később a vírusjárvány elmúltával a falak különösebb szakértelem nélkül levehetők, majd később esetleges más járványos időszakban újra feltehetők."

dr. Ungor István gyógyszertárvezető

Szent István Patika, Baja

Érdeklődik a SIMO biztonsági védőfal iránt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Megosztás: